Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tavaszi megújulás a nőiesség jegyében – Total Beauty Day a Dollhouse-ban

 

Május 12. a tavaszi megújulásról és a nőiesség kiteljesedéséről fog szólni a Dollhouse-ban. A Total Beauty Day-en a rúdtáncparadicsom megnyitja a kapuit minden olyan érdeklődő hölgy előtt, aki kíváncsi a sport alakformáló hatásaira, ráadásul különleges testkezelésekkel is megismerkedhetnek a szépülni vágyók.

beauty.jpg

A nyár közeledtével a nőknek jól esik egy kis felfrissülés, hogy a jó időt már teljes megújulással kezdhessék. Május 12-én, a Total Beauty Day-en egy ingyenes nyíltnappal várja a Dollhouse rúdtánc stúdió a hölgyeket, akik szeretnék kipróbálni a rúdtánc örömeit, és megtapasztalni a sport alakformáló hatásait. Emellett a Harangvölgyi Szépségszalon jóvoltából arra is lehetőségük van, hogy a szalon háromféle test- és arckezelő kezelésével is megismerkedhessenek, így nem csak a frissítő mozgással, de a kényelmes szépüléssel is találkozhatnak egy helyen.

„A rúdtánc az egyik leghatásosabb alakformáló sportág, hiszen a saját súlyunkat kell megtartani a rúdon, és közben végezni a mozdulatsorokat. Remélem, a nyílt napon sok lánynak meg fog tetszeni a rúdtánc, hiszen a hatékonysága mellett roppant nőies, és persze óriási kihívásokat tartogat. A mozgástól pedig elválaszthatatlan egy igényes nő számára a szépségápolás, ezért döntöttünk úgy, hogy egy komplex megújuló napot tartunk, és a rúdtánc mellett bemutatjuk a legmodernebb szépségápolási és alakformáló módszereket. A szép, fiatalos arcbőr eléréséért az L3 hideglézeres arckezelést próbálhatják ki a résztvevők, a testkezelések közül pedig a tekercselést és az egyedülálló vákuumos zsírbontó-cellulitkezelést” – mondja Pirner Alma, a Dollhouse tulajdonosa.


Ne feledd tehát: május 12., Total Beauty Day, amikor egy igazi szépség-egészség nappal vár a Dollhouse és a Harangvölgyi Szépségszalon, hogy minden nő egyszerre szépülhessen, mozoghasson és frissülhessen fel a tavasz örömére!


Forrás: Juhász Regina- KRQ Communications


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 139
Tegnapi: 425
Heti: 948
Havi: 7 492
Össz.: 578 132

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Tavaszi megújulás a nőiesség jegyében – Total Beauty Day a Dollhouse-ban
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »