Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Lesenceistvánd- Az alábbiakban a Lesenceistvándi  Csillagok Modern Tánccsoportot mutatja be Önöknek a formáció két oszlopos tagja- Lőrinczi Mónika és Ildikó. 

 

A tánccsoport 2009 júliusában alakult meg Lőrinczi Mónika és Ildikó vezetésével, akiknek Nagy Károlyné- Zsuzsi néni volt segítségükre. 2009 nyarán még hét  lányból állt a csapat.

verseny.jpg

 - A legelső fellépésünk 2009 augusztusában  a lesenceistvándi falunapon volt. Sok próba előzte meg a fellépést és nagy örömmel töltött el bennünket,  hogy a fellépésünk olyan jól sikerült, hogy a környező településekre is meghívtak minket különböző rendezvényekre.

2009 szeptemberétől kibővült a tánccsoport a Lesence Völgye Általános Iskola alsó tagozatos diákjaival, akiket nagy örömmel tanítottunk.  A tánccsoporton belül így már  két csoport jött létre.

2010-ben a létszámunk tovább gyarapodott, így egyre színvonalasabb táncokat tudtunk létrehozni. 2012-ben már 3 csoportra oszthattuk a csapatot.  Évről évre fejlődött és fejlődik a tánccsoportunk, ezért 2012. március 10-én Veszprémben az I. Connector Táncfesztiválon részt vehettünk Lesenceistvánd Önkormányzata támogatásával, ahol kiváló helyezést értünk el. 

lanyok_kicsik.jpg

Ezúton szeretnénk megköszönni Lesenceistvánd polgármesterének- Tóth Csabának és a település rendezvényszervezőjének (kultúrosának)- Zámbó Marcsának a sok segítséget és a támogatást- tájékoztatta lapunkat a tánccsoport két oszlopos tagja- Mónika és Ildikó, köszönjük nekik a fotókat is.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 47
Tegnapi: 777
Heti: 2 624
Havi: 5 602
Össz.: 576 242

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Bemutatkozik- Lesenceistvándi Csillagok Modern Tánccsoport
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »