Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Folyamatosan dolgoznak a tapolcai rendezvénycsarnok tetőszerkezetének biztonságossá tételén


Tapolca Város hivatalos állásfoglalása

Mint ismeretes, február 25-én egy nemzetközi párbajtőrverseny zajlott a tapolcai Városi rendezvénycsarnokban, ami közben hallható reccsenéssel elrepedt az egyik, tetőszerkezetet tartó fagerenda. A versenyt beszüntették és a helyszínre érkező hatóságok bevonásával megkezdték a csarnok biztonságossá tételét, a további károk elhárítását.

vrcstvt.jpg
Még a szombati éjszakán a helyszínre érkezett a tartóelem tervezője, a környék legnagyobb építőipari vállalkozója embereivel és a Tapolcai Önkéntes Tűzoltóság. Az ő gyors és hathatós beavatkozásuknak köszönhetően reggelre már elővigyázatossági okokból, szakszerű alátámasztás tette megnyugtatóan biztonságossá a megsérült elemet. Mai szakértőktől kapott információink szerint életveszély nem volt és jelenleg sem áll fenn. Az épület állékonyságát veszély nem fenyegeti. A város vezetése azonnal megkezdte szakértők és hatóságok bevonásával az ügy lehetséges megoldásainak vizsgálatát, külön kitérve a csarnok akár részleges használatára. Felvették a kapcsolatot a Nyugat Magyarországi Egyetem Erdészeti és Faipari Vizsgálólaboratóriumával, akik a faanyag, a ragasztás, a száradás okán keletkezett esetleges hibákat vizsgálják.


A korábban lekötött rendezvényeket más helyszínen tartják meg, az egyéb rendezvényekről a létesítmény részleges újraindításának függvényében várható döntés.

Forrás: www.tapolca.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Folyamatosan dolgoznak a tapolcai rendezvénycsarnok tetőszerkezetének bizonságossá tételén
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »