Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Csoportos garázdaság Balatonfüreden

2012.01.15-én 05:08 órakor telefonon állampolgári bejelentés érkezett a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, miszerint Balatonfüreden, egy szórakozó helyen tömegverekedés történt.

A helyszínre pillanatok alatt kiérkező járőrök felvették a kapcsolatot a bejelentővel, valamint  a sértetté vált balatonfüredi lakossal, aki a helyszínen történő meghallgatásakor elmondta, hogy egy számára ismeretlen  személy, - akinek a lábára véletlenül rálépett - megütötte, majd többen, emlékei szerint 4 fő biztosan, elkezdték rugdosni a földön. A sértettet a kiérkező mentősök a Veszprém Megyei Kórházba szállították.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Ittas - garázda hajléktalan elfogás 5 percen belül

2012.01.14-én 10:45 órakor Balatonfüred TESCO üzlet biztonsági vezetője kért segítséget telefonon a Balatonfüredi Rendőrkapitányságtól, mivel egy férfi agresszív módon kéreget és zaklatja az ott vásárlókat, a bevásárló kocsikat elkéri, hogy a benne lévő 100 Ft-os érmét megtarthassa.

A biztonsági őr felszólítására hangos, trágár szavakkal válaszolt, majd a helyszínről távozott.

A rendőrök a közeli buszmegállóban elfogták a hajléktalan személyt, majd előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra. Alkoholszondás ellenőrzése pozitív eredményt mutatott. Ellene szabálysértési eljárás indult, szabálysértési őrizetbe vétel mellett.


Szoláriumből vitték el az aranyláncot

Egy veszprémi hölgy tett feljelentést, mert a megyeszékhelyen péntek délután ismeretlen személy szoláriumban felejtett arany nyakláncát eltulajdonította, melynek értéke 64.000 Ft.. A sértett otthon vette észre, hogy a szoláriumban a piperepolcon felejtette a nyakláncát, azonnal telefonált az alkalmazottnak, aki közölte, hogy a nyaklánc már nincs a polcon, a szoláriumot azóta más vendég is használta.. A Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt ismeretlen személlyel szemben indított büntetőeljárást.


Kelendők az okostelefonok

Egy hajmáskéri fiatalember tett hétfőn (január 16.) feljelentést amiatt, hogy január elején Hajmáskéren egy ismerőse lakásán felejtette 35.000 Ft értékű Samsung típusú okostelefonját, melyet ismeretlen személy eltulajdonított. A számot hívta később, de a telefon már ki volt kapcsolva.

Egy 20 éves fiatalember tett feljelentést hétfőn (január 16.) a zirci Rendőrőrsön, mert szombaton este Csetényben a bisztróban szórakozott, a Sony Ericsson típusú 25.000 Ft értékű mobiltelefonját a kabátja zsebében hagyta, a kabátot pedig ablakpárkányra helyezte. Az őrizetlenül hagyott kabátja zsebéből ismeretlen személy eltulajdonította a telefonját.

A két ügyben a Veszprémi Rendőrkapitányság lopás miatt indított büntetőeljárást ismeretlen személlyel szemben.


A Veszprémi Rendőrkapitányság felhívja a figyelmet, hogy értékeiket ne hagyják őrizetlenül még rövid időre sem ! Az értékeik biztonságba helyezéséről szórakozás alkalmával se feledkezzenek meg ! Ne feledjék, a tolvaj „csak” kihasználja a lehetőséget, az alkalmi lopások óvintézkedéssel, odafigyeléssel megelőzhetők !

Forrás:Péter Katalin sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 748
Tegnapi: 546
Heti: 1 747
Havi: 7 133
Össz.: 556 634

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »