Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Az Infiniti és a Magna teljes körű jármű összeszerelési megállapodást írt alá

 

Hong Kong / Toronto, Kanada, 2012, május 13.- Az Infiniti, a Nissan Motor Co., Ltd. luxus járműmárkája egy jövőben megjelenő, belépőszintű Infiniti luxuskompakt összeszereléséről írt alá szándéknyilatkozatot a Magna Steyr vállalattal, amely a Magna International egyik operatív egysége. A jármű gyártásának beindítását 2014-re tervezik. A bevezető megállapodás a Magna Steyr által jelenleg végzett intenzív tervezési megbízatás nyomán jött létre.

„Az új autó jelentős lehetőség az Infiniti márka számára új vásárlók eléréséhez és kulcsfontosságú piacokon, például Nyugat-Európában történő növekedéshez”, nyilatkozta Andy Palmer, a Nissan Motor Company Infiniti márkáért felelős ügyvezető elnökhelyettese. „Örülünk, hogy e fontos termék megvalósításában a Magna Steyrrel dolgozhatunk együtt.”

Günther Apfalter, a Magna Europe és Magna Steyr elnöke kijelentette, hogy „Igen nagy örömmel írtuk alá az Infinitivel ezt az első jármű-összeszerelési megállapodást. Fontos mérföldkő a Magna Steyr, mint mérnöki és tervezési, illetve teljes körű jármű összeszerelési szolgáltató ügyfélkörének még változatosabbá tételében.”

A két vállalat jelenleg véglegesíti a gyártási és szállítási szerződések részleteit. További részleteket egyelőre nem közölt a két vállalat.


Néhány szó az Infinitiről:

Az Infiniti japán luxusautó-márka izgalmas menetteljesítményű, érzéki formavilágú és csúcstechnológiával felszerelt szedánokból, kupékból, szabadidő-autókból és crossoverekből álló modellkínálata nagyszerűen megtestesíti a vállalat mottójául választott „inspiráló teljesítmény” világát.  Az Infiniti globális növekedését a különálló Infiniti Központok egyre bővülő hálózata támogatja. Ezek valamennyien elkötelezettek a kivételes ügyfélkiszolgálás nyújtása iránt mindaddig, amíg az adott jármű tulajdonosa birtokában van.  Az Amerikai Egyesült Államokban 1989-ben bevezetett Infiniti 2016-ig több mint 70 országra szeretné kiterjeszteni globális jelenlétét.  Az Infiniti emellett termelőbázisa növelését is tervezi: az Egyesült Államokban (JX) és Kínában (2014-ben 2 új modell) új gyártókapacitást valósít meg, ezen kívül termékpalettáját is több mint 10 típusra bővíti. Közöttük megtalálható lesz a márka első teljes körűen elektromos hajtáslánccal szerelt luxus szedánja és prémium kategóriájú kompaktja, amelyek megjelenése 2014-ben várható.  Az új technológiák kutatása terén sem tétlenkedik a vállalat, hiszen az Infiniti az EMERG-E tanulmányautóban egy izgalmas, hatótávolság fokozó rendszerrel kiegészített középmotoros sportautót mutatott be.

 

Néhány szó a Magna Steyrről

 

A gépjárműtervezésben és gyártásban szerzett, több mint 100 évre visszatekintő tapasztalatával és átfogó szolgáltatási palettájával a Magna Steyr, a Magna International leányvállalata, mára a járműgyártók vezető márkafüggetlen tervező- és gyártópartnerévé vált világviszonylatban. Széleskörű szolgáltatáskínálatunk négy területet ölel fel, ezek a tervezés, gépjárművek bérgyártása, tetőrendszerek és üzemanyagtartály rendszerek. Szerződött gyártópartnerként mintegy 2,5 millió járművet állítottunk elő, 21 típusból.

A Magna Steyr szakértelme 37 országban áll rendelkezésre, a vállalat több mint 10.500 munkatársat foglalkoztat Észak-Amerikában, Európában és Ázsiában.

 

Néhány szó a Magna Internationalről


A Magna a legsokoldalúbb globális járműipari beszállító. A vállalat fejlett technológiájú gépjármű-rendszereket, részegységeket, modulokat és alkatrészeket tervez, fejleszt és gyárt, emellett komplett járműveket is tervez és szerel, elsősorban eredeti személygépkocsi és kisteherautó berendezés gyártók („OEM-ek”) számára. A Magna képességei gépjármű beltéri rendszerek, ülésrendszerek, zárórendszerek, karosszéria- és alvázrendszerek, kilátást elősegítő rendszerek, elektronikai rendszerek, hajtáslánc rendszerek, tetőrendszerek, hibrid és elektromos járművek és rendszerek kialakítására, tervezésére, tesztelésére és gyártására, valamint teljes körű járműipari tervezésre és összeszerelésre terjednek ki.

A Magna hozzávetőlegesen 111.000 munkavállalót foglalkoztat 294 termelő üzemegységében és 87 termékfejlesztő, tervező- és értékesítő központjában, 26 országban világszerte.  A Magna vállalatcsoportra vonatkozó további információkért látogasson el a www.magna.com honlapra.


Forrás: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Az Infiniti és a Magna teljes körű jármű összeszerelési megállapodást írt alá
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »