Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Újra bombázók között Jáksó László!

A Class Fm műsorvezetője zsűrizi az jövő évi playmate jelölteket


A Class Fm műsorvezetője ugyan nemrégiben búcsút intett a gyengébbik nem csábításának, hiszen megtalálta élete párját, akit nemsokára feleségül vesz, most mégis csinos hölgyeket mustrál. Laci ugyanis elvállalta a Playmate Of The Year 2012 választás egyik zsűritagjának szerepét.
jakso_laci.jpg
Minden évben csinos hölgyek százai jelentkeznek a Playboy magazin felhívására, néhány napja pedig szakértő szemek ki is választották, kik juthatnak tovább az első fordulón. Azt, hogy ki lesz az 2012-es év playmate-je többek között Andy Vajna, Hajdú Péter, Dzsudzsák Balázs, Krasznai Zsolt plasztikai sebész és Jáksó László döntik el.

Laci annak ellenére, hogy menyasszonyának, Évinek örök hűséget fogadott, vakságot azért nem.

„Nem mindenki egyformán szép, és ez a verseny nem csak a csodás idomokról szólt. Legalább ennyire fontos, hogy ki mennyire határozott és kedves. De akadt olyan is, aki nem az én esetem. Az értékelőlapokra is ehhez hasonló benyomásokat írtam. Nem csajozni mentem a versenyre, Évinak nem kell aggódnia. A menyasszonyom egy teljesen normális lány, aki ráadásul tisztában van önmaga értékeivel is ” – tette hozzá a Class Fm műsorvezetője.

„Engem a megismerkedésünkkor sem zavart, hogy Laci ilyen eseményekre is eljár, hiszen a munkájához ez is hozzá tartozik. Korábban sem jelentett ez soha problémát, most talán még nyugodtabb vagyok, és biztos vagyok benne, hogy a jövőben sem lesz közöttünk feszültség emiatt” – fűzte hozzá Jáksó László menyasszonya.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.huWeblap látogatottság számláló:

Mai: 196
Tegnapi: 546
Heti: 1 195
Havi: 6 581
Össz.: 556 082

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Újra bombázók között Jáksó László!
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »