Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Megrugdalta az ápolót

2011. november 8-án este bejelentés érkezett a Pápai Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint a pápai kórházban egy férfi agresszíven viselkedik.

 007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A kiérkező járőr a helyszínen elfogta és a kapitányságra előállította azt a 48 éves, pápateszéri lakost, akit nem sokkal korábban erősen ittas állapotban egy fejsérüléssel szállítottak be a mentők. A sérültet tolókocsiban vitte az ápoló vizsgálatra, melynek során a férfi váratlanul kiugrott a kerekes székből és kezelő orvosára támadt. Az ápoló a tettlegesség megakadályozására kettőjük közé állt, melynek eredményeként ő szenvedte el az orvosnak szánt rúgásokat.

Az egészségügyi dolgozónak nem keletkezett sérülése.  Az ügyben közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indult büntetőeljárás.


Munkáltatóját lopta meg

2011. november 8-án, késő este Balatonfüreden gépjármű-ellenőrzés keretében állítottak meg a járőrök egy 30 éves berhidai férfit. Az intézkedés során átvizsgálták a gépkocsi csomagterét is, melyben különféle szakmunkák végzéséhez szükséges kesztyűk, csiszoló- és vágókorongok, hegesztőpisztoly tartozékok és más anyagok voltak. A tárgyak eredetére irányuló kérdésekre az intézkedés alá vont elismerte, munkahelyéről, egy füredi telephellyel rendelkező gazdasági társaságtól engedély nélkül hozta el a megtalált tárgyakat.

Az ügyben lopás vétsége miatt indított nyomozást a Balatonfüredi Rendőrkapitányság. A tetten ért férfit gyanúsítottként hallgatták ki.


Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 39
Tegnapi: 285
Heti: 732
Havi: 7 053
Össz.: 589 969

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »