Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rátalált a szerelem Zimány Lindára a Balatonon


Szerelem és Balaton – Zimány Linda számára a két fogalom nem is nagyon értelmezhető külön-külön. A szépséges modell – mint a legtöbb szerencsés kamasz – csodálatos élményeket és perzselő egynyári szerelmeket élt át a magyar tenger partján.


„Hajdanában – tegyük hozzá gyorsan!” - mosolygott Linda, majd ugyanazzal a lendülettel folytatta. „Igazi balatoni lánynak vallom magam, hiszen gyakorlatilag a vízparton cseperedtem. Gyerekkoromtól fogva, amint eljött a június, családostól leköltöztünk a szüleim nyaralójába és nem is néztünk a főváros felé egészen szeptemberig”
– mesélte.

Linda - megőrizve a hagyományt - ma is, amint kisüt a nap és ideje engedi, nyomban célba veszi a tavat. Ám, míg kisgyerekként főleg a lubickolást élvezte és szülei oldalán bőszen építgette a homokvárakat, addig gimis korában belevetette magát a semmihez sem fogható balatoni éjszakába.

zili.jpg

„A barátokkal hatalmasakat buliztunk és bulizunk ma is! Annak idején persze nem maradhattak ki a legendásan édes egynyári szerelmek sem. A mai napig mosolyt csal az arcomra, ha visszagondolok arra az önfeledt, édes időszakra. Ezek bizony olyan élmények, amelyeket mindenkinek receptre kéne felírni!” - szögezte le Linda. „Felnőtt, érett fejjel természetesen már komolyabban gondolkodik az ember, párkapcsolatok terén is” – fűzte hozzá. „Balatonfüredet mindig is imádtam és a barátaimmal ezen a nyáron is sok időt töltünk majd ott. Rettentően örülök, hogy a régi görög falu helyén most pünkösdkor megnyílik a SunCity! Már az elődjét is nagyon szerettük és gyakran megfordultunk ott. Azért szuper az a hely, mert szinte bármit csinálhatunk: ha ahhoz van kedvünk, bulizunk, ha éppen nyugalomra vágyunk, akkor leülünk és kellemes zene mellett borozgatunk és beszélgetünk! Mindannyiunkra ráfér a lazítás, remélem, az idei lesz a legboldogabb balatoni nyaram!” - kacsintott cinkosan a szépség.


Forrás: Biár Gabi-Just CreativeWeblap látogatottság számláló:

Mai: 405
Tegnapi: 384
Heti: 789
Havi: 7 333
Össz.: 577 973

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rátalált a szerelem Zimány Lindára a Balatonon
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »