Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Maci- leonbergi keverék, fiú eb.
Aktuális életkor: 4 év.

Ivartalanított leó kan, chipes, oltott. Kicsit kisebb mint egy normál leó kan, de lelke, habitusa tiszta leó. Kicsit szökős, de egy rendes kerítés, trambulin nélkül megállítja. Cicákkal, nincs lechekkolva, pórázt ritkán viselt, így kissé neveletlen, de engedelmes, és nevelhető. Szeret bent lenni a lakásban, ha kint van a napon ás, hogy hűvösben feküdhessen. Gyerekekkel, kutyákkal jól el van, jelez, de nem bánt senkit, mindenevő, nem válogatós. Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: 06-20-828-99-38 vagy 06/70/946-3289 
                            info@leonbergerteam.com
627.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10410299


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 748
Tegnapi: 546
Heti: 1 747
Havi: 7 133
Össz.: 556 634

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 790.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »