Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Friciék tavaszköszöntő autózással melegítenek

Turán Frigyes és navigátora Zsiros Gábor egész napos programmal rázódtak bele az idei szezonba

tufri1.jpg

A Turán Motorsport rallynapjának helyszíne a Miskolctól 35 kilométerre északnyugatra, Ózdtól pedig 15 kilométerre keletre található csöndes kis község, Királd környéke volt. Aszfalt, meredek és éles kanyarok... igazán tökéletes gyakorlóterep a világbajnokságon edződött páros számára.

„Jó volt újra együtt autózni. Ilyenkor érezzük a legjobban, hogy igazából milyen hosszú volt a tél. A Szilveszter Rallye-n elbúcsúztattuk az óévet, és azóta majdnem négy hónap eltelt rally nélkül. De hamarosan végre kezdődik a szezon, május elején indulunk a Bükfürdő Rallye-n, és addigra megérkezik a Ford Fiesta is. Abban reménykedünk, hogy talán az Eger Rallye is visszatér egy új időpontban, mert nagyon szeretjük azokat a pályákat. A mai nap ideálisan telt, nagyszerű érzés volt újra felvenni a tempót, és azt hiszem a vendégeink is élvezték. Nagyon jól sikerült a teszt, úgy érzem bátran nekivághatunk a bajnokságnak.“ – mondta Turán Frici.

„Testben és lélekben is készülünk az Országos Rallye Bajnokságra, nagyon várjuk már a versenyeket. A hazai állomások különösen hangulatosak szoktak lenni, meg van a saját atmoszférájuk, ami nagyon szerethetővé teszi a pályákat. A mostani teszten minden rendben volt, elég jó tempóban autóztunk, úgyhogy nagy meccsekre számítunk majd az élmezőnnyel.“ –tette hozzá Zsiros Gabi.

tufri2.jpg

Az Magyar Országos Rallye Bajnokság május 11-én kezdődő első állomásán, a Bükfürdő Rallye-n garantáltan ott lesz a Turán Motorsport csapata, és a Ford Fiestával megcélozzák a legelőkelőbb helyet a dobogón.


Forrás, fotó: Klein Péter- Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 121
Tegnapi: 372
Heti: 493
Havi: 3 471
Össz.: 574 111

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Friciék tavaszköszöntő autózással melegítenek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »