Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Nico- tacskó keverék, fiú  kutya.
Aktuális életkor: 3 év.

NICO 3 év körüli ,szálkás szőrű tacskó keverék fiú. Ivartalanított. Kedves, barátságos, kissé visszahúzódó, nagyon nyugis fiú. Két település között volt egy bokorhoz kikötve, a nagy fűből ki sem látszott, esélyt sem kapva a túlélésre. A gondviselés azonban közbelépett és biciklisek meghallották Nico sírását és rátaláltak. Emberekkel barátságos, de más kutyák társaságát nem szereti, fél tőlük, ezért egyedüli kedvenc szeretne lenni. Cicákat megkergeti. Idősebb gazdi(k) mellé ajánlom leginkább, mert nem ugrál, nincs túl nagy mozgásigénye, de szeretetéhsége annál nagyobb.
Pórázon szépen, nyugodtan sétál. Nagyon apró termetű, így lakásban is jól érezné magát. A szobatisztaság sem jelentene gondot, mert a kennelbe sem piszkít.
Kertes házba is költözhet, de csak lakásba való bejárással, bent alvással.
Olyan gazdit keres, aki most már élete végéig felelősen gondoskodna róla. Parazitamentesített,azonosító chippel ellátott. 
Bármikor elvihető.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/humanallatvedok/2/nico/

Érdeklődni lehet: 06-70-242-0578 
                            humanallatvedok@gmail.com
760.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409223


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 772.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »