Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A víz világnapja - március 22. 


"Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben: maga az élet vagy."

/Saint-Exupéry/

 


A Bakonykarszt Víz- és Csatornamű Zrt. idén 18. alkalommal hirdette meg Veszprém megyében vízzel kapcsolatos pályázatát; „Ivóvizünk védelme” címmel. A pályázatra több mint 1200 munka érkezett 56 iskolából, ebből 41 tanulmány és 136 fotó. 29 iskolának osztottak ki 88 díjat, az eredményhirdetésen többször is elhangzott a Batsányi János Gimnázium neve, hiszen 13 tanulónk ért el helyezést, vagy kapott különdíjat. A könyvjutalmat iskolánk tanulói a március 22-i eredményhirdetésen Veszprémben, a Bakonykarszt Zrt. Pápai úti központjában vehették át.

Fotó és fotómontázs kategóriában helyezést értek el: Kovács Zsófia 10.C és Szijártó Áron 12.A megosztott második, Ódor Krisztina 12.B, Kardos Eszter 9.A és Hoffmann Valentina 9.A megosztott harmadik, emellett pedig különdíjban részesült Németh Barbara 11.C és Brancsek Brigitta 12.B osztályos tanuló.

Tanulmány kategóriában díjat vehettek át: Molnár Nóra Rebeka 10.B és Németh Barbara 11.C megosztott első, Kovács Dániel Ádám 9.B, Kovács Zsófia 10.C, Mikó Noémi 11.C, Nagy Szintia 12.A megosztott második, Ujvári Fanni 9.B harmadik. Bogdán Loretta 12.B osztályos tanuló különdíjat kapott. A pályamunkák elkészítésében és leadásában Lenner László tanár úr működött közre.


Nagy Szintia 12.A


Forrás: Batsányi János Gimnázium és Kollégium


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 394
Tegnapi: 384
Heti: 778
Havi: 7 322
Össz.: 577 962

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Elismerések a víz világnapján
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »