Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca-Diszel- 2012. április 21.- A tavalyi rendezvény sikerén fölbuzdúlva, második alkalommal is megrendezték a településrész kulturális ojektumában- a Csobánc Hagyományőrző Rocktalálkozót.

A szombati munkanap minden bizonnyal rányomta bélyegét a rendezvényre, ugyanis- személy szerint- több rockert vártam a Csobánc Művelődési Házba. Igaz, akik elmentek, hamisítatlan "zúzós" hangulatot varázsoltak a fellépő zenekarokkal karöltve.

Elsőként a sümegi és tapolcai zenészekből álló Határkő, majd az Új Idők formáció lépett színpadra- osztatlan sikert aratva.

Ezt követően Bognár Ferenc intézményvezető is köszöntötte a jelenlévőket, majd átadta a mikrofont és a színpadot a soproni Hungarica és a zalaegerszegi Turán zenekarnak. Az éjszakába nyúló rocktalálkozó ezúttal is sikeresnek mondható, a szervezők a kitűzött céljukat megvalósították.

csrt1.jpg

csrt2.jpg

A Határkő zenekar nagyszerűen megalapozta a rocktalálkozó hangulatát.


csrt3.jpg

csrt4.jpg

A tapolcai Új Idők trió- mélyreható szövegvilágával és gényes hangszerelésével- idén is bizonyította létjogosultságát a műfajban.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- II. Csobánc Hagyományőrző Rocktalálkozó Tapolca-Diszelben
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »