Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Barnus- keverék, fiú kutya.
Aktuális életkor: 10 év.

Barnus, az idős kutya. Hajdúszoboszlón kihűlve találták egy telephelyen. Befogadót, vagy gazdit keresünk neki. Volt orvosnál, szerencsére semmi olyan baja nincs, ami megakadályozná, hogy további szép éveket éljen. A szemén szürke hályog van, de ha felderítette a terepet, biztonsággal mozog. Enyhe gerinc problémája van, amire kapott gyulladáscsökkentőt, és várhatóan nem okoz majd neki gondot. Jelenleg egy 4. emeleti lakásban él, ami a lépcsőzés miatt nem neki való. Nincs nagy mozgásigénye, de ha leviszik sétálni, örömmel szaglászgat és bóklászik az ő tempójában. A lakásban eszik, alszik. Néha jelentkezik egy kis simiért, de nem tolakodóan. Egy biztos: ő már nem teszt kárt a lakásban, nem kell órákat futtatni. Ideális társa lenne egy hasonló temperamentumú embernek, és a csoda az lenne, ha kertes házban lakhatna, ahol csak ki kell engedni a dolgát elvégezni, és nem kell lépcsőznie.

Érdeklődni a 30/633-70-41-es telefonszámon lehet!
453.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10413244


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 372
Heti: 451
Havi: 3 429
Össz.: 574 069

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 837.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »