Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Búcsút vettek az óévtől a Sugarbird lányok

Kedvenc ruháikban szilvesztereztek a sztártervezők


Bódi Sylvi, Dukai Regina, Debreczeni Zita, Horváth Éva és Zimány Linda egy pörgős év után, néhány nap pihenésre váltott. A Covergirls számára egész évben nem volt megállás, így mindannyian megragadták az alkalmat, hogy 2011 utolsó perceit lazítással töltsék, hogy aztán az újévet a tőlük megszokott lendülettel folytathassák.

sb.jpg

Egy kicsit háttérbe vonulva, pihenéssel töltötték az év utolsó pillanatait a Sugarbird arcai. Barátaik és családtagjaik társaságában búcsúztatták a 2011-et, határon innen és túl.

Dukai Regina idén is Bresciába utazott, hogy az Olaszországban futballozó párjával együtt ünnepelhessenek.

A kedvesem kinti lakásában töltöttük a szilvesztert, néhány csapattársa is átjött. Sok-sok finomságot sütöttem-főztem, még egy tortát is készítettem, amelyre a Happy 2012 feliratot rajzoltam. Ezzel is biztatok mindenkit arra, hogy ragadja meg az apró örömöket az újévben is” - mesélte Regina.

Debreczeni Zita is elutazott párjával egy rövid időre, hogy kipihenje az elmúlt év fáradalmait.

Nem vagyok nagy híve a hatalmas szilveszteri buliknak, s mivel nemsokára ünneplem a születésnapom, ezért inkább arra készülök. Egy vidéki wellness szállodában lazítottunk a párommal, így a négy nap alatt, amit Sárváron töltöttünk, teljesen feltöltődtem” - tette hozzá Zita.

Bódi Sylvi, Zimány Lindához és Horváth Évához hasonlóan testvére és szűkebb barátai társaságában búcsúztatta az óévet.

Ilyenkor szeretem végiggondolni, hogy hogyan telt az év, általában nincs kedvem nagyobb társaságba menni ezen az estén. Most is a barátaimmal és a macskáimmal köszöntöttem az újév elejét, nagyon finomat ettünk, habár egy elő szilveszteri bulin azért részt vettem” - árulta el sejtelmesen Sylvi.

Annak ellenére, hogy a lányok meglehetősen különböző módon búcsúztatták az elmúlt esztendőt, egyvalamiben mégis egyeztek. Méghozzá abban, hogy mindannyian kollekciójuk egyik kedvenc darabjában tündököltek az ünnepen.

Forrás:Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 85
Tegnapi: 372
Heti: 457
Havi: 3 435
Össz.: 574 075

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Búcsút vettek az óévtől a Sugarbird lányok
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »