Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Keverék, lány kutya.
Aktuális életkor: 5 hónap.

A három testvér közül ez a kis piha-puha bundájú bárányka szeret leginkább a középpontban lenni. Ő az aki ugrik, mászik, kitűnni vágyik, hogy foglalkozzanak vele. De persze benne is van némi tartózkodás, nem szalad egyből minden idegen ember karjaiba, már megtanulta, hogy nem szabad. S bár testvérkéivel együtt, egymás hegy...én hátán botladozva toporog félelemmel és egyben izgatottsággal telve mikor embert látnak, ő az aki a legtermészetesebben viselkedik, aki a leghamarabb alkalmazkodik és kezdi el élvezni a kitüntetett figyelmet. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy vele nem kell eleinte óvatosan bánni, hiszen ő is fél, csak belé talán több kiváncsiság és dac szorult eddigi kellemetlen életükkel szembe. 
Egyszóval aki szeretne örökbe fogadni egy igazán belevaló kiscsajt, az érdeklődjön telefonon: 06 20 424 5367,
06 20 80 60 175, vagy személyesen.

Vác, Külső Rádi úton munkaidőben: h-p: 8-16 szo: 8-12. 

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/Vaci_Menhely/uj-lakok/5675/
2007.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10409254


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 774.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »