Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Turán Frici és Zsiros Gabi is indul a Mikulás Rallye-n

A világbajnokságon edződött versenyzők ezúttal külön autókkal, mindketten a pilótaülésben vágnak neki az ünnepi száguldásnak

 

A Veszprém mellett december 10-11. között immáron 15. alkalommal megrendezett Mikulás Rallye idén is izgalmas eseménynek ígérkezik. A versenyen hat gyorsasági szakasz 68 kilométernyi leküzdendő távolsággal várja a sportág szerelmeseit.

synergon_turan_motorsport_02.jpg

Turán Frici, miután nemrég megautóztatta Joulupukkit, az igazi Mikulást, nem is vehetne részt testhezállóbb megmérettetésen. A világbajnokságon edződött versenyzők, Zsiros Gabi és Turán Frici ezúttal külön autókkal, mindketten a pilótaülésben vágnak neki a rendhagyó, ünnepi száguldásnak. Frici ez alkalommal egy N-csoportos Subaru Impreza Sti versenygépet terelget majd, navigátora pedig Nemrava Ferenc lesz.

„Tavaly nem tudtam autóba ülni a Mikulás Rallye-n, de idén szeretném ezt pótolni és egy nagyon jót versenyezni. Jó mezőny jött össze, szóval biztosan izgalmas küzdelemre számíthatunk.” – mondta Turán Frici.

Zsiros Gabi a mezőny egyetlen WRC autójával, egy Skoda Octaviával falja majd a kilométereket. Navigátora Őry Tamás lesz.

„Harmadszor versenyzek ezzel az autóval, ismerem, de néha még „magázódunk”. Most kaptam egy hosszabb tesztlehetőséget, így hátha sikerül még jobb eredményeket elérni. Figyelem az előrejelzéseket, de úgy tűnik, nem lesz hó, pedig havas pályákon igazán élmény-gazdag lenne a rallyzás. Nagyon erős mezőny áll rajthoz, már úgy várom a hétvégi versenyt, mint a kisfiam a Mikulást” – nevetett Zsiros Gábor, aki tavaly nagyszerűen autózva az összetett negyedik helyen végzett az év talán legjobb hangulatú rally küzdelmén.

Köszönjük a Támogatóinknak!


Forrás, fotó: Just Creative


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 71
Tegnapi: 285
Heti: 764
Havi: 7 085
Össz.: 590 001

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Turán Frici és Zsiros Gabi is indul a Mikulás Rallye- n
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »