Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Vitát követően gyulladt ki egy devecseri ház

 

Egy baráti társaság gyűlt össze 2012.04.03-án Devecserben, de a beszélgetést egy eddig ismeretlen okból kialakult tűz szakította félbe. Személyi sérülés nem történt.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

2012.04.03-án 22:20 óra körüli időben egy devecseri lakóház egyik szobájában tűz ütött ki. A kiérkező tűzoltók a tüzet megfékezték, idő közben a rendőrség is a helyszínre érkezett.

Az adatgyűjtés során megállapítást nyert, hogy a család és néhány ismerősük az este folyamán a ház mögötti, különálló melléképületben tartózkodott, amikor a házigazda szóváltásba keveredett fiának egyik barátjával. Az ismerőst a vita miatt hazaküldte, aki a helyszínt ingerülten elhagyta. A jelenlévők ezt követően zajra lettek figyelmesek, s a melléképületből kitekintve észlelték a házból szivárgó füstöt.

A helyszíni adatok alapján, valamint a korábbi vitára tekintettel az idegenkezűséget nem lehetett egyértelműen kizárni, az Ajkai Rendőrkapitányságon rongálás bűntettének gyanúja miatt eljárás indult. Ennek keretében nagy erőkkel indult meg a nyomozás, az ajkai rendőrök rövid időn belül elfogták a vita hevében helyszínről távozó fiatalkorút. Előállítását követően – a helyszíni adatgyűjtés és a tanúkihallgatások alapján – gyanúsítottként hallgatták ki.

Az elkövető a cselekményt elismerte. Vallomása során elmondta, hogy idegességében a kapuban cigarettára gyújtott, majd a félig elszívott szálat a nyitott ablakon a házba dobta. Ezt követően a helyszínről távozott.

A nyomozás további szakaszában a rendőrség szakértők bevonásával vizsgálja, hogy a cselekmény során súlyosabb bűncselekmény, közveszélyokozás megvalósult-e.

(Ajkai Rendőrkapitányság)


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 382
Tegnapi: 384
Heti: 766
Havi: 7 310
Össz.: 577 950

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »