Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A sztárok is a GFlex-re esküsznek

 

Új edzésforma hódít hazánkban: az konditermek kezdenek kimenni a divatból, s helyüket az alternatív testmozgások veszik át. A Való Világ korábbi szériájának három versenyzője, Anett, Jerzy és Gombi most egy itthon még teljesen új tréningen vett részt, a GFlex-en.

gflex1.jpg

Hazánkban is terjed a külföldi divat: az edzőtermek helyét lassan átveszik az egyedi mozgásformák. Manapság bárki szabadon választhat, hogy rúdtánc vagy éppen jóga órára szeretne eljárni attól függően, hogy milyen mozgást végez szívesen. Ilyen alternatív módszer a GFlex is, amely az erőt, az egyensúlyt, a hajlékonyságot és a mélyizmok stabilitását fejleszti.

„A GFlex olyan számomra, mint egy mini edzőterem: mivel csak egy olyan pontot igényel, amihez rögzíteni lehet a felfüggesztést, bárhova magammal vihetem, így mindig tudok edzeni. A tréningen a felfüggesztési pont és a testünk dőlésszögének beállításával magunk tudjuk meghatározni a gyakorlatok nehézségi fokát. Olyan mozgást jelent, ami biztosan minden porcikát igénybe vesz, de egy-egy feladattal különböző izomcsoportokat dolgozunk meg. Speciális feladatkörök vannak, hogy a test minden tagját a lehető leghatékonyabban eddzük” – avatott be Simkó Georgina, a Dollhouse GFlex trénere.

A sztárok is nagy érdeklődést mutatnak a legújabb mozgásforma iránt: a Való Világ korábbi szériáiból ismert Anett, Jerzy és Gombi egy rövid edzésen próbálhatták ki a Dollhouse Stúdióban, milyen hatékony a tréning.

„Gyerekkoromban talajtornáztam, így szerencsés vagyok abból a szempontból, hogy ha elkezdek valamilyen mozgást, nagyon hamar meglátszik rajtam. Főleg kardio-edzésekre járok, a jó időben kocogni szoktam, és most kezdtem el a kangoozni” – mesélte lelkesen VV Anett. – „Életemben először hallottam a GFlex tréningről, de örömmel jöttem, mert kíváncsi voltam rá. Nagyon tetszett ez a rövid gyakorlatsorozat, szívesen eljárnék rendszeresen. Már első ránézésre látszik, hogy nem könnyű sport, és biztos vagyok benne, hogy holnapra izomlázam lesz, mert a kezem nem túl erős, és itt a saját súlyomat kellett megtartani.”

A fiúk is nagy lelkesedéssel álltak neki a tréningnek, és bizony be kellett látniuk: bármilyen jó erőben vannak, a GFlex őket is próbára tette.

gflex2.jpg

„Minden héten edzek minimum egy órát, általában konditerembe járok, néha az uszodában is megfordulok” – árulta el Jerzy. – „Tavaly már találkoztam a GFlex-el egy fitneszversenyen, így számomra nem volt teljesen ismeretlen, de eddig még sosem próbáltam ki. nagyon tetszett az edzés, jó volt a társaság, csinos a tanárnő, ráadásul biztos vagyok benne, hogy nagyon hatásos edzésről van szó. Olyan izmokat dolgoztunk meg, amiket alapvetően nem szoktam átmozgatni, így biztosan meg fogom érezni holnapra.”

Forrás: Juhász Regina- KRQ


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 52
Tegnapi: 285
Heti: 745
Havi: 7 066
Össz.: 589 982

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- A sztárok is a GFlexre esküsznek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »