Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A három Király meghódíthatja Európát

A Class FM-en már hallhatóak az Eurovíziós Dalfesztiválra készülő felvételek

 king.jpg

Melyik lesz hazánk Dala? Ki képviselheti Magyarországot az idei Eurovíziós Dalfesztiválon? Ki lesz az első a legjobbak közül? A Class FM frekvenciáin már hallhatóak a versenyben szereplő felvételek, köztük az egyik kuriózum, Király Linda Untried című száma, amelyben egy világsztár is közreműködött.

Caramel, Tóth Gabi, Heinz Gábor és a Compact Disco már a döntőben izgulhatnak dalaik további sikeréért. De nem csak nekik szoríthatunk a döntők során. A második fordulóban énekelnek majd a Király testvérek is. Az Untried című produkciót eredetileg Linda vette fel a Fugees egyik ex-tagjával, Pras Michellel. Az m1 által élőben közvetített Eurovíziós Dalfesztiválra azonban az énekesnő egy különleges változattal készül, hiszen testvéreivel, Viktorral és Bennel énekelnek majd együtt.

„Mikor bemutattuk a dalt, Pras eljött Magyarországra és látott minket Viktorral együtt énekelni. Nagyon egyedinek tartotta, és amikor tudomást szerzett az Eurovíziós Dalfesztiválról azt mondta, hogy mindenképpen ezt a dalt dolgozzuk fel. A meglévő verzióhoz még inkább hozzátettük önmagunk és a családunk történetét. Nagyon örülök, hogy ilyen jól szerepel a dal a Class FM-en, a Class40 slágerlistán már az ötödik helyen áll. Mivel keveset vagyok itthon, minden visszajelzés számít, ezért ez is nagyon jól esik.” – árulta el Király Linda.

Király Viktor nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy egy ilyen színvonalas produkcióban vehet részt.

Remek érzés, hogy Pras bízik bennünk és feldolgozhattuk és még inkább a saját képünkre formálhattuk a dalát. Nagyon várjuk már, hogy együtt énekelhessük a számot, mert mint a három muskétás, mi is együtt vagyunk igazán erősek.” –mondta az énekes.


Az, hogy végül ki jut ki Bakuba az Eurovíziós Dalfesztiválra, még a jövő zenéje, a Class FM hallgatói teszteléséből viszont kiderült, hogy a piacvezető rádió közönsége örömmel hallgatja mindegyik esélyes magyar előadó dalát.

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu

Fotó: JOY magazin/Viszlay Márk 


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 635
Tegnapi: 412
Heti: 2 435
Havi: 5 413
Össz.: 576 053

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- A három Király meghódíthatja Európát
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »