Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Schmitt mentette meg a magyar színészt – Újabb lemondás

Belezney Endrét Schmitt Pál segítette kia bajból a napokban. A színész ugyanis belebakizott a szövegébe és, hogy mentse a menthetőt és időt nyerjen, kijelentette: lemond. A közönség nagy tapssal fogadta a dolgot, Endre csak később gondolt bele, hogy miért reagáltak így a nézők.

belez.jpg
Az egri színházban az Agria Kabaré című előadásban a konferansziét alakítja Beleznay Endre, aki a minap kénytelen volt a színpadon inprovizálni egy kis baki miatt. De ő még ebből a helyzetből is prímán kivágta magát, ráadásul úgy rögtönzött, hogy azzal óriási sikert aratott.

Azt mondta, hogy akkor ő most lemond. S, mivel éppen azon a napon mondott le Schmitt Pál is, a közönség lelkesen tapsolt a színésznek. Beleznay azt mondja, régen egyébként a kabaré műfajában teljesen elfogadott volt a napi aktuális dolgok beépítése, úgy tűnik, ez manapság is jól működik.

A népszerű színésznek nem csak Egerben kellett rögtönöznie a napokban. Mint mondja, mióta megy A doktor című egészségügyi show, lépten nyomon megállítják, betegségek gyógyításáró lfaggatják, sőt a minap az utcán arra kérték, adjon elő valamit poénos dolgot a műsorból. A színész attól tart, hogy legközelebb arra kérik, lásson el baleseti sérülteket, már is annyira azonosítják a doktorral, aki ráadásul a műsorban nem is ő, hanem egy igazi orvos, Dr. Szegheő Péter. Beleznay ebben aműsorban szintén a műsorvezetőt alakítja.


img_3504.jpgForrás: Döme BarbaraWeblap látogatottság számláló:

Mai: 127
Tegnapi: 372
Heti: 499
Havi: 3 477
Össz.: 574 117

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Schmitt mentette meg a magyar színészt – Újabb lemondás
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »