Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

                              http://www.illatosut.hu/illatos.php


Mazsi- foxterrier, Jack Russell terrier keverék, fiú kutya.
Aktuális életkor: 1 év 5 hónap.Mazsi, fiatal 1,5 év körüli foxi jellegű, 9 kg-os kan kutya. Abba a kutyaiskolába ment barátkozni, ahova az ideglenes befogadója is jár. Egy alkalommal mellé szegődött és hazakísérte. A pofája tele volt sebbel, az egyik mellső lába rövidebb, valószínű eltört és rosszul forrt össze, de ez a mozgásban és a mindennapi kis életében nem okoz hátrányt vagy problémát. Tökéletesen alkalmazkodott a kialakult helyzethez! Barátságos kutyákkal, cicákkal (jelenleg 3 cicával él), emberekkel is, csak kissé tartózkodó. Alárendelt kutya, szukákkal és kanokkal is jól kijön. Nagyon játékos, ideális második kutyának is. Könnyen kezelhető, nem akaratos. Klikkerrel is tanítják, a nevét tudja, a behívást többé-kevésbé. Az ül vezényszót most tanulja. Fokozatos gazdihoz szoktatással adnák az új helyre, hogy ne legyen nagy törés Mazsinak a váltás. Kis szepariciós szorongása van. Olyan gazdi kellene akinek van napi min. 1 órája foglalkozni vele, sétáltatni. Pár napon belül oltva, ivartalanítva lesz és ezután fogadható örökbe!
Bármikor elvihető.

További információk itt: http://gallery.site.hu/u/buzavirag35/Mazsi/ 

Érdeklődni lehet: Virág 06-70/37-700-80 számon. 
(Bp. XVIII.ker) vagy e-mail: virag80@gmail.com 

157.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10413824


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 849.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »