Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php


Jupiter- Labrador retriever, fiú eb.
Aktuális életkor: 3 év.

JUPITER 3 éves labrador retriever ivartalanított kan. Orosházán találták szuka párjával együtt. Jupiter nagyon rossz állapotban került hozzánk, de egy kis szeretgetés, etetgetés, nevelgetés és idő segítségével gyönyörű kutya vált belőle. Jupiter szépsége csak egy dolog, de emellett kiváló természet is jellemzi. Kiegyensúlyozott, jó idegrendszerű, mindenkivel kedves kutya, aki bármilyen más kutyával jól kijön, türelmes és toleráns. Emberközpontú, elsődlegesen kinti-benti kutya szeretne lenni, természetesen szobatiszta. Az alapvető vezényszavakat tanulja, hívásra azonnal visszajön, pórázon szépen sétál. Szeret játszani, apportos kutya, aki jutalomfalattal is jól motiválható. Az állatkórházban macskára, lóra is közömbös volt. Aktívabb kutya, azért a rendszeres sétát és kirándulást is örömmel venné leendő családjával.
Bármikor elvihető.

További információk itt: http://retrieverhelp.hu/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=409

Érdeklődni lehet: 20 59-333-80
                           20 526-2703
                           info@retrieverhelp.hu
1050.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10411298


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 231
Tegnapi: 332
Heti: 231
Havi: 3 209
Össz.: 573 849

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 806.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »