Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi felhívás

 

Felhívjuk a Tisztelt lakosság figyelmét egy az utóbbi időben több alkalommal is előfordult, új bűnelkövetési formára.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Az elkövetők előzetes egyeztetés és megállapodás nélkül felkeresnek cégeket és magánszemélyeket, melynek során az általuk elvégzett szennyvíz, továbbá csapadékvíz elvezető csatorna tisztítási munkák azonnali, készpénzben történő kifizetését kérik. Az eddig ismertté vált esetekben azt állították a sértetteknek, hogy az ingatlanon kívül már elvégezték a munkát, melyet előzetesen az üzlet tulajdonosa/vezetője rendelt meg. Ennek igazolására egy aláírt hamis megrendelőlapot is megmutatnak.

A Bakonykarszt Zrt. Tájékoztatása szerint a telekhatáron belül, a bekötési pontig (az ott elhelyezett tisztító nyílásig) mindenki a csatornarendszer tisztaságát saját költségen köteles biztosítani, míg az ezen kívül eső, közüzemi csatornaszakaszokat a Bakonykarszt Zrt. munkatársai vagy az általa megbízottak tartják karban. A Zrt. által, a közüzemű csatornákon elvégzett munkálatokért a fogyasztókat semmilyen külön anyagai ellenszolgáltatás nem terheli!

Kérjük, hogy előzetes megrendelés vagy megállapodás hiányában ne fogadjanak el számlát és ne teljesítsenek kifizetést csatornatisztításra hivatkozó személyeknek, ilyen esetekben haladéktalanul értesítsék a rendőrséget a 107-es vagy 112-es segélyhívó számokon!


Forrás:Orsós Károly sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »