Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből

Túl lassú volt a tolvaj


Egy Veszprém központjában levő vegyes árukereskedésben érték tetten azt a 17 éves balatonfüredi illetőségű fiatalembert, aki fizetés nélkül vitt ki az üzlet területéről egy 670 forint értékű hajzselét.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A bolt riasztója jelezte a lopást a dolgozóknak, akik egyből a tolvaj nyomába eredtek. A fiatalember észrevette, hogy üldözőbe vették, ezért az utcán futásnak eredt és közben a hajzselét is eldobta. Fiatal kora ellenére edzettségi szintje nem volt elég ahhoz, hogy egérutat nyerjen, a bolt dolgozói utolérték és megkérték, hogy fáradjon velük vissza az üzletbe és ott várja meg a rendőrség kiérkezését.

A fiatalkorú személlyel szemben szabálysértési eljárás keretében történik meg a felelősségre vonás.


Megint az internet

 

Egy internetes hirdető portálon keresztül rendelt könyveket magának az a 43 éves veszprémi férfi, aki 7000.-Ft-ot utalt át egy ismeretlen személynek bízva abban, hogy majd ezt követően hozzájut a megrendelt áruhoz. A pénz átutalását követően a hirdető elérhetetlenné vált és a megrendelő már csak az ügyben ismeretlen ellen tett feljelentését tudja olvasni a megrendelt szépirodalom helyett.

Felhívjuk a lakosság figyelmét arra, hogy termékeket és szolgáltatásokat csak megbízható forrásból rendeljenek meg az interneten keresztül és az ellenszolgáltatás kifizetésére lehetőleg csak a teljesítést követően kerüljön sor.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 777
Heti: 2 608
Havi: 5 586
Össz.: 576 226

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »