Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Byron- pekingi palotakutya keverék, fiú kutyus.
Aktuális életkor: 1 év 11 hónap.

Byront állítólag találták egy bekötő úton, bár a történet elég hihetetlen volt, hiszen a kiskutya nagyon barátságtalanul morgott ránk az autó csomagtartójából. A megtaláló pedig nem tűnt épp állatszeretőnek. Byront megviseli a menhelyi élet, nem nagyon nyitott az emberek felé, egy gondozó van akit elfogadott feltétel nélkül, a többi embernek óvatosan kell közelíteni feléje. A kutyák egy részét szinte észre sem veszi, semlegesen viszonyul hozzájuk, de van akit kiválasztott, azzal játszik, udvarol, pitiz és remekül elvan. Szeret szabadon lenni, nem nagy a mozgásigénye, nem futkározz az udvaron, egyszerűen szeret szaglászni, sétálni, és utálja a kennelt amiben lennie kell. Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: 20 9223562
                            20 4746848 
                            siofokiallatvedo@gmail.com
471.jpg
Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10411341


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- fogadj örökbe! 807.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »