Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Pest megye. Öt fős család- apa, anya és három leány. A hölgyek szívbetegségben szenvednek. Közülük az egyik testvér- Dorottya. Régi álma teljesült, amikor a WERK Akadémia tanára- Bali Edina Zsanna segítségével egy profi fotózáson vehetett részt. Marjai Judit és stábjának köszönhetően "címlaplánnyá" varázsolták a dekoratív leányt- a 33 kívánság akció hathatós közreműködésének is köszönhetően.


Marjai: Néha kell, hogy egy vágyunk teljesüljön.

 

- Az életem 14 éves korom óta a fotózás körül forog. Minden új képbe zárt pillanat a mai napig is izgalommal tölt el. Ha valaki , akkor én biztosan tudom, miért vágyik arra egy fiatal lány, hogy fotómodell legyen. Ez a vágy ott él titkosan mindenkiben, legalábbis nem hinném, hogy létezik a földön olyan ember, aki nem örült volna már egy-egy jól elkapott fényképének. De a vágy nem mindig talál utat magának. Nehéz családi, anyagi körülmények, betegségek hátráltathatják a tehetség kibontakozását.

Néha kell, hogy egy vágyunk teljesüljön, ezért örültem, hogy alkalmi jó tündérként segíthetek Dorottyának. Élete első fotózására természetesen félve, félszegen jött, de felszabadult pillangóként távozott. Az ember nem is hinné mekkora energiát, önbizalmat ad az a néhány óra, amikor profi segítséggel top modellként mozoghat a kamera előtt.

Nem csak egy szép kislány kaphat szárnyakat, hanem minden munkában megfáradt asszonyban is ott rejtőzik a szépség, aki értő kezekre vár , hogy a fényben tündökölhessen. Én ezen fáradozom...

 

Segítségemre volt egy szuper csapat 
Smink: Pacsuta Ági
Hair Stylist : Pásztor László/INSIDE

Labor asszisztens: Takács Andrea
Asszisztens: Bertalan László


__dsc_5364k.jpg


_dsc_5392_x.k_1.jpg


dsc_5323_xk.jpg


dsc_5383_x.k.jpg


Fotó: Marjai Judit


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Marjai Judit: Néha kell, hogy egy vágyunk teljesüljön
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »