Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Igazoltatásuk előtt egy önkormányzathoz törtek be


Nagy értékű mezőgazdasági gépeket tulajdonítottak el a március 5-én elfogott tolvajok.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

A Badacsonytomaji Rendőrőrs egyenruhásai március 5-én elfogták azt a három férfit, akik nem sokkal előtte a Balatonakali Önkormányzathoz törtek be, s onnan különböző, mezőgazdaságban használatos gépeket tulajdonítottak el.

Az éjszaka folyamán szolgálatukat teljesítő járőrök 22 óra magasságában a 71. számú főúton, Ábrahámhegy település belterületén egy Fiat Ducato típusú gépkocsit állítottak le igazoltatás céljából. A járműben a vezetőn kívül két utas is tartózkodott, akiknek kissé zavart viselkedése rögtön feltűnt a rendőröknek. Az ellenőrzés során aztán átvizsgálták a tehergépkocsit is, melynek rakteréből több motoros fűkasza, láncfűrész, fűnyíró, kapálógép, illetve sövénynyíró került elő, a gépek eredetét illetően azonban egyikőjük sem tudott hitelt érdemlő magyarázattal szolgálni. Mindhárom férfit előállították, elszámoltatásuk során beismerték, hogy a feltalált munkaeszközök a Balatonakali Önkormányzat sérelmére elkövetett betörésből származnak, melyet nem sokkal az igazoltatásukat megelőzően követtek el.

Ezek után értesítették a Balatonfüredi Rendőrkapitányságot, ahonnan nyomban érkezett a visszajelzés, hogy a szóban forgó Balaton-parti település önkormányzatához valóban betörtek az esti órákban. Halaszthatatlan nyomozati cselekményként az egyik elkövetőnél történt házkutatás alkalmával pedig újabb, bűncselekményből származó gépek, köztük két fűnyíró traktor is előkerült. Az elfogott személyeket és a lefoglalt gépeket a tapolcai kapitányság átadta az illetékes hatóságnak, akik az ügyben tovább folytatják a nyomozást.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 181
Tegnapi: 425
Heti: 990
Havi: 7 534
Össz.: 578 174

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »