Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Nagy erőkkel nyomoz a rendőrség a február 24- én  Veszprém megyében elkövetett rablások ügyében

Ajkán és Veszprémben minden mozgósítható rendőr azt a két rablót keresi, akik 2012.02.24-én 13 óra után nem sokkal, közel egy időben fegyveres rablást követtek el.

rabl1.jpg

Az első eset 13:12 órakor, Ajka-Tósokberénden történt, ahol az elkövető egy kis postán, fegyvernek látszó tárggyal követelte a bevételt, cselekménye azonban meghiúsult, üres kézzel távozott a helyszínről.

Ezt követően, úgy 13:25 órakor Veszprém-Dózsaváros egyik bankjába ment be az elkövető, ahol vélhetően fegyverrel az ott dolgozókat a pénz átadására kényszerítette. A helyszínen egy lövés is eldördült. Vélelmezhetően gázriasztó pisztoly volt az elkövetőnél, de ennek tényszerű megállapítása a nyomozás tárgyát képezi. Az esemény során senki nem sérült meg, az elkövető a megszerzett pénzzel gyalogosan távozott a helyszínről.

A rendőrség azonnal mozgósította erőit az elkövetők felkutatására, ellenőrző-áteresztő pontokat állított fel és kutyával indult a tettesek nyomába.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fegyverrel elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt mindkét esetben eljárást indít.

A nyomozás során a lakosság segítségét kérjük!

Személyleírás Ajka:

160-165 cm magas, kreol bőrű férfi, aki az elkövetéskor teljesen fekete ruházatot, fekete sapkát és sötét napszemüveget viselt. (kora nem meghatározható)

Személyleírás Veszprém:

40 év körüli, kb. 170 cm magas, fehér bőrű férfi, aki az elkövetéskor fekete vagy sötétkék, combközépig érő, susogós anyagú kabátot, kék farmernadrágot, fekete baseball sapkát viselt, arcát pedig egy fekete sállal takarta el.

 

rabl2.jpg

A rendőrség kéri, hogy aki a fenti időpontokban és helyeken vagy azok környékén a személyleírásnak megfelelő, vagy ahhoz hasonló személyt látott, ismeri, vele kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályán, munkaidőn túl a főkapitányság ügyeletén, vagy tegyen bejelentést telefonon a 88/428-022-es számon (13-59-es mellék), illetve munkaidőn túl a 107-es, 112-es segélyhívószámon vagy a rendőr-főkapitányság ügyeletén. Állandóan hívható zöld szám: 06-80/949-149.

A főkapitányság kéri továbbá azon járókelőknek, kerékpárosoknak a jelentkezését is, akik bármilyen, a rablásokkal összefüggésbe hozható eseményt (gyanúsan viselkedő, rejtőzködő, vagy arra még sosem látott személyt, gyanús csomagátadást, telefonbeszélgetést… stb.) észleltek a helyszínen vagy annak közelében.


kovi.jpgForrás:Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK SajtószolgálatWeblap látogatottság számláló:

Mai: 408
Tegnapi: 384
Heti: 792
Havi: 7 336
Össz.: 577 976

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi felhívás
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »