Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. december 9-11.- A Magyar Speciális Olimpiai Szövetség és a Szász Márton Általános Iskola, Szakiskola, Speciális Szakiskola és EGYMI szervezésében nyolcadik alkalommal került megrendezésre a Mikulás Kupa névre keresztelt egyesített teremlabdarúgó torna. Lapunknak Czémán Imre, a MSOSZ labdarúgó szakágvezetője nyilatkozott a Városi Rendezvénycsarnokban.

cze.jpg

A darvastói csapat- kategóriájukban a 2. helyen végeztek. A fotó bal szélén- Czémán Imre.


- Ahogy Te is említetted, bizony már nyolcadik alkalommal "randevúznak" a csapatok. Idén 14 férfi és 4 női gárda indult. Öt divízióban zajlottak a küzdelmek, ahol korosztály és képesség szerint lettek beválogatva a csapatok. A zárónapon helyezési szalag és érem díjazásban részesültek.

Pénteken a megnyitó és felmérő mérkőzések zajlottak, este rendhagyó edzői értekezlet, ahol két neves tréner- Pusztai László és Lantai Balázs is sok hasznos információval látott el bennünket, igaz nem a fogyatékos, hanem az ép labdarúgó berkekből merítve.

Szombaton reggeltől- estig folytak a helyosztó összecsapások. A csarnok közönsége egy emberként örült minden megmozdulásnak, szép találatnak. A rendezvény kuriózuma, hogy egyesített csapatversenyről beszélünk. Ez azt jelenti, hogy egy csapaton belül játszik fogyatékkal élő és úgynevezett partnerjátékos is. Vagyis 5 pályán tartózkodó labdarúgóból három speciális és két ép játékosnak kell tartózkodni.

A döntők vasárnapra maradtak. Majd az ünnepélyes eredményhirdetéskor mindenki megkapta a megérdemelt jutalmát.

- Egy mutatós piros-kék mezben láthattak a nézők. Melyik csapatban szerepeltél és milyen sikerrel?

- Jómagam, mint azt sokan tudják, a MSOSZ labdarúgó szakágának vezetője vagyok. Emellett Darvastón dolgozom, így aztán kötelességemnek érzem azt a csapatot erősítenem. Intézményünkből három férfi és egy női formáció indult. Szép eredményeket értünk el. Az a csapat, amelyikben én szerepeltem, a második helyen végzett. Szoros találkozón a büntetők döntöttek, amiben- sajnos- alul maradtunk.

Itt ragadom meg az alkalmat, hogy minden kedves olvasónak, sportbarátnak áldott, békés és szeretetteljes karácsonyi ünnepeket kívánok a magam, a darvastói és a MSOSZ tagsága nevében is!

mszerdahely.jpg

Magyarszerdahely csapata is szépen teljesített. Kategóriájukban a  képzeletbeli dobogó harmadik fokára állhattak.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Egyesített teremfoci torna- nyolcadik alkalommal
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »