Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A fenti címmel- még a Helyi Lapok hasábjain- indítottunk útjára 2010-ben egy sorozatot, amely szintén a kutyákkal foglalkozik, azonban szomorúbb perspektívából. Idén- sajnos- folytatjuk. Drasztikus módon elszaporodó embertelen bánásmódról, kínzásokról szólnak a híradások, szinte minden állatmenhelyen "telt ház" van. Sorozatunkban szombathelyi, hajdúszoboszlói, hajdúböszörményi, dunavecsei, egri, fővárosi és egyéb települések állatbarátai és menhelyi dolgozói kérik azok segítségét, akik szívesen örökbe fogadnának a sorozatunkban szereplő kedves ebek közül.


Információ az örökbe fogadásról- a tévedések elkerülése végett:

http://www.illatosut.hu/illatos.php

Pici-  keverék, fiú kutya.
Aktuális életkor: 3 év.


Pici 2-3 éves, kan kutyus. Nagyon barátságos, bújós, baba kutya. Igazi társ, viszont igényli a törődést, foglalkozni kell vele. Előzőleg egy öregasszonynál élt, ahol seprűvel ütötték-verték, aztán megbontotta a kerítést, tüzelési időszakban és az öregasszony nem csináltatta meg. A kutya állandóan az utcán volt, majd egyik nap, akik hozták ennek az öreglánynak a kutyát, azok vitték is...a menhelyre. Nagyon szeretnénk, ha olyan helyre kerülne, ahol csodálatos élete lesz, ahol foglalkoznak vele, nem bántják. Csak kertes házba ajánljuk!

Bármikor elvihető.

Érdeklődni lehet: ecklair15@feremail.hu
484.jpg

Fotó:http://www.allatok.info/animal.php?a=10412809


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 23
Tegnapi: 285
Heti: 716
Havi: 7 037
Össz.: 589 953

Látogatottság növelés
Oldal: Kutya-baj, avagy- foagdj örökbe! 827.
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »