Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Nicki Minaj-t faggatta Kiss Orsi

A Class FM műsorvezetőjének adott exkluzív interjút a világsztár

 

A Class FM-nek árulta el titkait Nicki Minaj! Kiss Orsi, a Class40 műsorvezetője terveiről, sikereiről és új albumáról beszélgetett az extrém stílusú rapperhölggyel.

minajorsi.jpg

Nicki Minaj év elején debütált második lemezével, amelyről a Starships című dal világszerte a legjobb helyezéseket zsebeli be, többek között kiemelt szereplője hazánk mérvadó slágerlistájának, a Class40 toplistának is. Nicki Minaj a magyarországi rádiók közül egyedül a Class FM-nek adott exkluzív interjút, ahol Kiss Orsi kérdéseire válaszolt. Nicki jelenleg a világ egyik legnépszerűbb rappere, aki azonban tíz év múlva már boldog családi idillben, zenétől visszavonultan szeretne élni.

„Tíz év múlva nyugdíjazom magam a zenei világból, férjhez megyek és lesz két gyerekem. És persze milliárdos leszek!” - mondta nevetve.

A rapperlány olyan nevekkel dolgozott már együtt, mint Jay-Z vagy Lil Wayne, akik elmondása szerint a mai napig inspirálóan hatnak rá, sikerei pedig egyáltalán nem változtatták meg.

„Szövegíróként Lil Wayne van rám hatással, illetve még Jay Z-t emelném ki. Ők ketten nagy példaképeim. Az új lemezemen nem féltem kimondani a gondolataimat, véleményemet. A siker olyan mértékben változtatott meg, hogy már nem játszom szerepeket, mint korábban, már nem akarok senkinek megfelelni.”- árulta el az énekesnő.

Kiss Orsi örömmel készített interjút a világsztárral.

„Igazán megtisztelő, hogy én közvetíthetem egy ekkora sztár gondolatait a magyar közönség felé. A sikerei ellenére meglepően közvetlen volt, nagyon humoros és laza személyiség, aki nem felejtette el honnan jött. – mondta a Class Magyarok és a Class40 műsorvezetője.

A Nicki Minaj-zsal készült exkluzív interjúval kizárólag hazánk leghallgatottabb rádiójának Class40 című műsorában találkozhatnak a hallgatók, ahol az énekesnő zenei újdonságai is időről időre felbukkannak. 


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 159
Tegnapi: 425
Heti: 968
Havi: 7 512
Össz.: 578 152

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Nicki Minaj-t faggatta Kiss Orsi
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »