Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Balázs Pali megható névnapi ajándékot kapott fiától

 

Balázs Pali, a romantikus dallamok népszerű előadója, a napokban ünnepelte névnapját. Ez alkalomból egy különös és megható ajándékkal lepte meg 9 éves fia, Dávid.

 balazs_pali13.jpg

- Január 25-én ünnepeltem névnapomat szűk, családi körben, amely nap úgy gondolom, örök emlékként marad meg bennem. A családunkban mindig nagy hagyománya van a névnapi, születésnapi ünnepségeknek. Ilyenkor valami kis aprósággal megajándékozzuk az ünnepeltet jelezvén ezzel is, mennyire fontos a számunkra. Dávid néhány napja már jelezte, hogy egy saját készítésű ajándékkal fog meglepni. Gondoltam, valami szép rajz vagy festmény van készülőben, amit a névnapi ajándékomnak szán. Az ünnepi vacsora után a dolgozó szobámba hívott, majd csillogó szemmel kattintott néhányat a számítógépen és elindult egy képes videó, amihez csak annyit fűzött hozzá: „Boldog névnapot apa, ezt én szerkesztettem neked!”

Balázs Palit nagyon megérintette a pillanat.

- A meghatódottságtól először megszólalni sem tudtam. Hirtelen átfutott rajtam néhány korábbi emlék, amikor még járni tanítottuk, amikor első nap az óvodában ment, majd később az iskolába. Ma meg itt nézem a képes videó ajándékát. Kiderült, azért jelentkezett az új tanév elején informatika szakkörre, hogy minél többet tanuljon meg a számítógép kezeléséről. Névnapi ajándékom már ennek a délutáni szakkörnek a hozománya. Nagyon rohan az idő, szinte naponta változik, folyamatosan fejlődik a személyisége. Az ajándékát nézve most már értem, miért kéri tőlem az utóbbi hónapokban, hogy ne kisfiamnak, hanem nagyfiamnak szólítsam.


A videó itt megtekinthető: http://www.youtube.com/watch?v=RIj0RlxKfaM

Forrás: Bazsik Rita- Filoméla Press

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 78
Tegnapi: 777
Heti: 2 655
Havi: 5 633
Össz.: 576 273

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Balázs Pali megható névnapi ajándékot kapott fiától
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »