Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Snookival bulizott Falusi Mariann

A Jersey Shore sztárja megdicsérte az énekesnő frizuráját

New York egyik népszerű szórakozóhelyén Amerika milliós nézettségű műsorának üdvöskéjével, Snookival futott össze a Pa-dö-dő együttes két tagja. Az óriási rajongótábor ricsaja Mariannék figyelmét is felkeltette, akiket az MTV stábja lencsevégre is kapott.

falusi.jpg

A Jersey Shore trash-reality műsorának forgatásába csöppent a Pa-dö-dő duója New York-i kiruccanásuk alkalmával. Az énekesnőket váratlanul érte az ismert sztár, Nicole ’Snooki’ Pollizzi felbukkanása, amely percek alatt meghökkentő tömeget vonzott a kamerák kereszttüzébe. Kezdetben értetlenül álltak a felbolydult helyzet előtt, amelynek forgatagában az apró amazon figyelmét is felkeltették nem mindennapi megjelenésükkel. Így a közeljövőben az MTV képkockáin is nagy eséllyel felbukkanhatnak.

„Azt láttuk, hogy egy apró termetű lány bukkant fel a helyen, két kamera és egy kisebb stáb kíséretében, az emberek rögtön megrohamozták a számunkra először ismeretlen Snookit. Fényképezőket villogtattak, és láthatóan rajongói transzba esve lobogtatták a lapjaikat autogrammot remélve. Nem tudtuk ki érkezett a helyszínre, mert fejét lehajtva próbált minél kevésbé feltűnő maradni, ami persze tarthatatlan volt, hiszen ő ott az utóbbi idők egyik legismertebb celebének számít. Olyan izgalomban voltak a rajongók, mint nálunk a tinilányok, amint Fluort látják felbukkanni” – mesélte Mariann.

„A nagy tömegben megszólított minket, a színes hajunkat dicsérve, ami meglepő volt, hiszen nem beszélt igazán a rajongókkal. A nagy jövés-menés közben minket is lencsevégre kaptak, így még egy szerződést is aláírattak velünk, hogy járuljunk hozzá a felvételhez. Így nagy valószínűséggel az MTV Hungaryn is vetített nagy sikerű realityben mi is felbukkanhatunk.” – folytatta a nemrégiben ötödik évaddal debütáló Jersey Shore kapcsán a Tv2 Megasztárjának zsűritagja.

Érdemes tehát továbbra is figyelemmel kísérni a világsikerű tévésorozatot, hiszen az olasz-amerikai fiatalok elvetemült kalandjait követők akár a Pa-dö-dő sztárjait is viszontláthatják a képernyőn.


Jersey Shore új évad – Március 18-tól minden vasárnap 21.15-től az MTV Hungary műsorán


Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 386
Tegnapi: 384
Heti: 770
Havi: 7 314
Össz.: 577 954

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Snookival bulizott Falusi Mariann
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »