Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2012. február 4.- A Városi Rendezvénycsarnokban tartotta hagyományos szalagavató ünnepségét, majd a bált is a Batsányi János Gimnázium és Kollégium. Közel száz végzős diákra került föl a névadó arcképét ábrázoló kitűző és a szalag.


A bensőséges rendezvény a Himnusz közös éneklésével kezdődött, majd a 11. osztályosok nevében Szijártó Tamara köszönt el a végzősöktől.

bat1.jpg

Varga Tiborné, az oktatási intézmény vezetője a tőle megszokott lényegretörő beszédében a legszebb, legjelentőségteljesebb és legörömtelibb dolognak nevezte a jeles eseményt, mert az élet küszöbéhez érkeztek a diákok. Hangsúlyozta: - Nehéz, embert próbáló időkben kell emberként helytállnotok.

Utalt az iskola és a szülök fontos szerepére, jelentőségére, majd kitért a felelősségre, amit véleménye szerint a végzős diákok át is éreznek, és beváltják majd a hozzájuk fűzött reményeket.

- Bízunk bennetek, kívánunk nektek erőt és hitet az elkövetkezendő években, évtizedekben, egész életetekben!- fejezte be gondolatfűzérét Varga Tiborné igazgató, majd tradicionális móson feltűzte a szalagokat az osztályfőnökökre, ők pedig a végzős tanulókra. Közben a kivetítőn a három osztályról készült pillanatképeket tekinthették meg a szülők, hozzátartozók, barátok.

bat2.jpg

bat3.jpg

A végzősök nevében Nagy Szintia búcsúzott:- Négy évvel ezelőtt, mikor először jöttünk az évnyitóra még nem gondoltuk volna, hogy ilyen hamar elrepül ez a pár év. Mindnyájunk életében vannak sorsdöntő pillanatok, amikor életünk értelmén merengünk el, és kérdések sokasága merül fel, és amelyekre a válasz csak körvonalazódva fogalmazódik meg bennünk. Ilyen pillanat a mostani is, hiszen a szalag, amelyet ma a szívünk fölé tűztek, összeköt bennünket egymással és iskolánkkal, emlékeztet az itt eltöltött szép időkre és a ránk váró teendőkre. A szalagon álló évszámok, 2008-2012- jelzik, hogy a gyermekkornak vége, lassan felnőttekké válunk, s már nem vehetjük olyan komolytalanul az életet. Felelősséget kell vállalnunk, hiszen a nagy megmérettetésig már csak pár hónapunk van hátra.

bat4.jpg

A következő percekben először a pedagógusok végtelen türelmét és segítő fáradozását köszönte meg a 12.A osztály szónoka, majd a szülőkhöz is szólt: - Köszönetet mondunk kedves szüleinknek, akik egész eddigi életünkben biztos és szeretetteljes hátteret nyújtottak számunkra. Igen, felnőttünk, de számotokra mindig azok a gyerekek maradunk, akiknek ti egyengettétek első lépéseiket. Mindent megteszünk, hogy büszkék lehessetek ránk, mert higgyétek el, a gyermek csak azért lépdel az úton, hogy szülei arcán egy büszke, boldog mosolyt láthasson.

A jövőhöz kötődő hozzáállásukat Tóth Árpád gondolataival tolmácsolta, egyben fejezte be beszédét az elérzékenyült végzős diáklány- Nagy Szintia.

bj5.jpg

Az ünnepség záróakkordjaként a Tarjányi Sándor koreográfiájára készült táncot adták elő a "tizenkettedisek".

bj6.jpg

bj7.jpg

Ezután a felhőtlen szórakozás, evés-ivás, tánc és tombolasorsolás következett. A zenét a Hellokids formáció szolgáltatta.Weblap látogatottság számláló:

Mai: 232
Tegnapi: 332
Heti: 232
Havi: 3 210
Össz.: 573 850

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- "jó talajra hullott a mag..."- Batsányi János Gimnázium és Kollégium szalagavató ünnepség és
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »