Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rippel Ferenc Fábry helyére hajt

A Guinness-rekorder indul a Lovas Világkupán

 

Az V. OTP Lovas Világkupa előtt néhány nappal Fábry Sándor visszalépett a fogathajtók versenyétől. A hír hallatára Rippel Ferenc sűrű elfoglaltságai ellenére igent mondott a Lázár testvérek felkérésre, így idén sem marad ki az indulók névsorából.

fibry_sindor_1814.jpg

Fábry Sándor néhány nappal a Lovas Világkupa előtt arra kényszerült, hogy visszalépjen a szerepléstől. Korábbi csuklótörése mostanra sem jött helyre, ezért a showman nem kockáztatja egészségét. Rippel Ferencet a szervezők már korábban is felkérték a versenyre, ám a világhírű artista idő hiányában nem mert rögtön igent mondani, egészen mostanáig. Feri a Lovas Világkupával szembeni lojalitása miatt örömmel vállalta az újbóli felkérést, így teljes lesz az Adrenalin Kupa mezőnye a vasárnapi fogathajtáson.

A Rippel testvérek hamarosan egy nagyszabású produkciót mutatnak be, ezért igyekeznek minden olyan szituációt kerülni, amely a testi épségüket veszélyeztetheti.

rippel_ferenc_1538.jpg

„Viktor a lelkemre kötötte, hogy óvatosan hajtsak majd, a helyszínen szurkol nekem, hogy minden a legnagyobb rendben legyen. Bevallom őszintén, a mostani időszak elég sűrű, ezért először nem akartam elvállalni a felkérést. Az utolsó pillanatban mégsem tudtam nemet mondani, hiszen a lovas sportok, mint minden artistához, hozzám is közel állnak. Kevés az időm a gyakorlásra, de a sportvérem visz előre. Eddig minden évben részt vettem az OTP Bank Lovas Világkupán, idén is a győzelemre hajtok” – mondta Rippel Ferenc.

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 415
Tegnapi: 384
Heti: 799
Havi: 7 343
Össz.: 577 983

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rippel Frenc Fábry helyére hajt
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »