Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. november 22.- Családi délutánra csalogatta, invitálta az érdeklődőket a Varázshangok az Egészségért Egyesület. A rendezvénynek a Tamási Áron Művelődési Központ adott otthont. A nem mindennapi programok részesei voltak a Móricz család tagjai is, lapunkkal az édesapa- Gábor osztotta meg élményeit.

vari1.jpg

- Ezen a napon nem csak a kinti hőmérséklet volt hideg, az intézmény első emeletén sem kellett túlságosan nekivetkőznünk, mindössze 9 fokot mértünk. 

Ennek ellenére népes kis gyerekcsoport gyült össze a szülőkkel együtt, hogy egy tartalmas és érdekes délutáni élménnyel legyenek, legyünk gazdagabbak.
Mi is örültünk, mikor a "népszámlálás" eredményeképpen nyolcvanhétig jutottunk.
Kérdésemre Kőhalmi Ágnes a rendezvény szervezője és a Varázshangok az Egészségért Egyesület elnöke elmondta: céljuk, hogy a felnőttek is újra megtanuljanak játszani.

vari2.jpg
- Rengetegszer hallom a szülőktől, hogy otthon van egy teherautónyi játék a gyermeknek, mégsem foglalja le egy sem. Nem értik, miért van ez- fogalmazza meg az apukák, anyukák dilemmáját Ágnes.


Volt játszóház kisebb gyermekeknek /0-6 év/, ahol az életkori sajátoságuknak megfelelő fejlesztő-játékokat, eszközöket próbálhattak ki, valamint logikai társasjátékok is rendelkezésükre álltak.

Nagy sikernek örvendett a zenebölcsi kicsiknek /zenés-mozgásos fejlesztőgyakorlatok, mondóka tanulás, hangszerekkel kísért közös éneklés/ és a zeneovi nagyobbacskáknak /hangszeres és mozgásos játékokon alapuló fejlesztő foglalkozás, ami tibeti hangtálakkal egészült ki/.

Mi nagyon jól éreztük magunkat, de szerintem mindenki, aki élt a lehetőséggel... aki pedig nem jött el, bánhatja!

vari3.jpg

Szöveg és fotó: Móricz Gábor


Aki többet szeretne megtudni az egyesületről,klikkeljen a honlapjukra:

http://varazshang.hu/Weblap látogatottság számláló:

Mai: 223
Tegnapi: 332
Heti: 223
Havi: 3 201
Össz.: 573 841

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Varázslatos varázshangok a "Tamásiban"
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »