Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Keszthely- A statisztikák szerint- sajnos-, emelkedő tendenciát mutat a vasúti átjárókban bekövetkezett közlekedési balesetek száma. Nagyon ritka, hogy a fénysorompó piros jelzése ellenére a sínekre hajtó járművekben utazók túlélik az ütközést.


Mégsem a bevezető gondolatokat folytatom. November 1- jén- Mindenszentek napján elhunytainkra emlékeztünk. Természetes halál esetén a temetőkben gyújtuk meg az emlékezés gyertyáit, mondunk imát elhunyt hozzátartozóinkért.

Azonban vannak olyanok is, akik a fentiekben említett módon búcsúznak a földi életüktől. A temetőből az ő útjuk még a baleset helyszínére vezet, ahol könnyek között, szintén szeretteikre emlékeznek.

Az alábbi fotó Keszthelyen, az egyik vasúti átjáróban készült, ahol a hozzátartozók kőből készült üzenettel, mécsesekkel és virágokkal rótták le kegyeletüket.

mindensztek.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Kőkereszt és kőszív- halottak a pirosban
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »