Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

A farsangi bálokon idén is népszerű volt a Magyar Rózsa jelmez

A báli szezon végéhez érve megállapíthatjuk, hogy a kislányok körében idén is sláger volt a Magyar Rózsa jelmez.

Az énekesnő bemutatkozó dala sok családban altatóként csendül fel.

- Bevallom őszintén, magam sem gondoltam volna, hogy dalaim, valamint a színpadi megjelenésem ilyen mély hatást gyakorolnak majd a kisgyermekekre. Már az első tévés szerepléseimet követően számtalan levelet, e-mail-t és telefonhívást kaptam anyukáktól, miszerint a csöppségek állandóan a bemutatkozó dalomat hallgatják, illetve a hozzá készült videó klipet nézik. Sőt! Arról is beszámoltak, hogy gyermekeik csak erre a dalra hajlandóak ágyba bújni.

 

A farsangi bálokon a kislányok az állat -és mesefigurák helyett Magyar Rózsa jelmezbe öltöznek.

farsang.jpg

 

- Rendkívüli és egyben nagyon megható érzés, hogy dalaimat nemcsak a fiatalok és felnőttek kedvelik és szeretik, hanem olyan apróságok is, akik még csak most tanulnak járni, beszélni. Mindemellett pedig felbecsülhetetlen értékű számomra az a fajta visszajelzés, hogy a kislányok személyemet valósítják meg a farsangi rendezvényeken. Először csodálkoztam, mikor egy édesanya segítséget kért, hogy hol lehet olyan ruhát vásárolni, mint az enyém. Majd szinte heti rendszerességgel érkeztek az efféle kérdések. Különböző internetes közösségi fórumokon én is szembesültem azzal, hogy a farsangi eseményeken az elmúlt két évben számtalan kislány „Magyar Rózsa jelmez”-ben tündökölt. Volt olyan óvoda, ahol a bálon egyszerre 4 gyermek is ilyen ruhát öltött magára. Szívből örülök, hogy a magyar népi hagyományok egy kis töredéke általam is eljut valamennyi gyermekhez, az pedig különösen szívmelengető számomra, hogy a csöppségek mellett a fiatalok színpadi előadásomat követően kedvet kapnak a néptánc, zene –és énektanuláshoz.


Forrás: Bazsik Rita- Filoméla PressWeblap látogatottság számláló:

Mai: 79
Tegnapi: 777
Heti: 2 656
Havi: 5 634
Össz.: 576 274

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- A farsangi bálokon idén is népszerű volt a Magyar Rózsa jelmez
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »