Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Muri Enikő tanárával duettezik a Symbolban

 

Éliás Jr. a Symbol Budapest állandó vendége, a Szombat Esti Ház közönségének nagy kedvence, aki zenekarával fergeteges hangulatú bulikat csap Óbudán. Március 31-én az X-Faktor döntősével lép színpadra.


A Symbol Budapest Szombat Esti Házának állandó sztárja, Éliás Jr. ezúttal egy tehetséges sztárvendéggel érkezik, méghozzá az X-Faktor második szériájának legjobb énekesnőjével, Muri Enikővel.

„Mindenképpen különleges lesz a szombat esti műsorunk, hiszen egy nagyon kedves kolléganővel állunk közönség elé. Én már régóta ismerem Muri Enikőt, ugyanis régen tanítottam, és az X-Faktor óta is sokat dolgoztunk együtt. Így nagyon jól megy köztünk a munka, főleg azért, mert Enikő minden akadályt nagyon könnyen vesz” – árulta el Éliás Jr. – „Enikő két dalt fog előadni, de készülünk egy különleges duettel is. Ezen kívül természetesen hallhatóak lesznek a kedvelt slágereink is. Mivel nem szoktuk előre megbeszélni, milyen dalokat adunk elő, minden műsorunk egyedire sikerül.”

Éliás Jr. és zenekara több meglepetéssel is készül az estére: most lesz legújabb daluk, a Még él minden hang című slágergyanús nóta ősbemutatója, így itt hallhatja először a nagyközönség élőben.

elias_jr_-_muri.jpg

További információ: www.symbolbudapest.hu


Forrás: Juhász Regina- KRQ Communications


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 110
Tegnapi: 372
Heti: 482
Havi: 3 460
Össz.: 574 100

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Muri Enikő tanárával duettezik a Symbolban
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »