Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Botrányt kavarhat az új magyar kórházsorozat


Kinek ne lett volna élete során székrekedése, vagy haspuffadása, ki ne küzdött volna a túlsúllyal vagy éppen a hátfájással? Ám ha nincs egy barát vagy ismerős a közelben, akit hasonló kínok gyötörnek, sokszor szégyellünk beszélni a betegségeinkről.

beleznay.jpg

A tabukat azonban szombattól ledöntik az új magyar filmsorozat, A doktor készítői. Ehhez kell egy kotnyeles műsorvezető, Beleznay Endre személyében, illetve egy orvos, aki nem csak jó barátunk lesz a következő hónapokban, hanem mosolyt is csal az arcunkra, ha éppen már nagyon el vagyunk keseredve. A doktor című új magyar filmsorozat vélhetően sokakat meghökkent majd, talán botrányt is kavar, ugyanis szókimondó, úgy beszél a lakosságot leggyakrabban érintő betegségekről, ahogyan a gangon állva pletykálnak róla a szomszédok. Ugyanakkor azzal, hogy egy szakember is részt vesz az eszmecserében, mégsem kell dolgunk végezetlenül felállnunk a tévé elől, hiszen olyan kérdésekre kapunk választ, amelyről eddig nem mertünk beszélni.

Valódi betegek vallanak az őket érintő problémákról, a doktor pedig felállítja a diagnózist és azt is elmondja, milyen terápiát igényel az adott betegség. Így aztán saját magunkra is vonatkoztathatjuk majd a hallottakat, és ha a gyanú legkisebb szikrája is felébred bennünk azzal kapcsolatban, mi is hasonló betegséggel küzdhetünk, tudni fogjuk, kihez kell fordulni. A tévés doktor ugyanis ebben is irányt mutat. És ez semmibe nem kerül, még csak a lakásból sem kell kitennünk a lábunkat.

A tervek szerint az első tizenöt részben a orvosmeteorológiáról, az érelmeszesedésről, a lúdtalpról, a hátfájásról-lumbágóról, a menedzserszűréstől, az elhízásról, a keringési zavarokról, a dohányzás káros hatásairól, a pollenallergiáról, az agyi keringési zavarokról, a pikkelysömörről, a székrekedésről és a csontrikulásról is szó esik, persze közérthetően, sok-sok humorral fűszerezve.

Beleznay Endre szívesen vállalta a film főszerepét, hiszen maga is megtapasztalta már, milyen rémülten állni egy orvossal szemben, miközben az ember szinte semmit nem ért abból, amit a doktor mond. Az mondja, mostantól ennek vége, garantálja, hogy a jövőben sokkal közelebb kerül majd egymáshoz az a beteg és páciense, ha megnézik az új magyar sorozatot.

Az első epizódot március 3-án a Hálózat Televízió műsorán láthatják, azt követően a STORY 5 és az ECHO Tv is műsorára tűzi A doktort.


img_3504.jpgForrás: Döme Barbara


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Botrányt kavarhat az új magyar kórházsorozat
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »