Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Olasz képzőművész kiállítása a Symbol Art Galériában

 

Április 18. és 24. között ismét kiváló képzőművészeti alkotásokkal telik meg a Symbol Art Galéria. Ezúttal egy nemzetközileg is elismert olasz művész, Sara Berti festészeti és szobrászati kiállítása tekinthető meg Óbudán Naplemente-hajnal címmel.

sara_berti_3.jpg

Sara Berti olasz szobrász- és festőművész, aki tehetségét számos nemzetközi rendezvényen bemutathatta már. A sikeres és fiatal művésznő 2006-ban, szobrászként végezte el a bolognai Akadémiát, 2008 óta pedig már nem csak az olasz városban, de Budapesten is alkot. Eddig számos csoportos és egyéni kiállításon részt vett Európa több magángalériájában, múzeumában és intézményében. Sara Berti kapcsán nem szabad elfelejteni köztéri munkáit sem, melyek közül kiemelkedő a Ferrera városában található, öt méter magas bronzszobra.

Most a Symbol galériájában mutathatja be sorozatait, melyek igazi gyöngyszemeket ígérnek. A művésznő ezúttal olyan témákat választott, melyek régóta foglalkoztatták és inspirálták őt: egyrészt az ember és környezetének viszonya, másrészt a két egymást kiegészítő napszak, a naplemente és a hajnal változásának szimbolikus harmóniája. Ez utóbbi témát a színhasználata is kitűnően fémjelzi, hiszen sorozataiban a vörösesbarna földszínek és a mélykék égszínek dominálnak. Sara Berti műveiben hagyományos alapanyagokat használ: bronzot, ha szobrokról, papírt és vásznat, ha festményekről van szó.

sara_berti_3_1.jpg

Április 18. és 24. között tehát egy igazi nemzetközi tehetség kiállítása látható a Symbol Art Galériában.


További információ:

http://www.symbolbudapest.hu/?prog=727


Forrás: Juhász Regina- KRQ CommunicationsWeblap látogatottság számláló:

Mai: 37
Tegnapi: 285
Heti: 730
Havi: 7 051
Össz.: 589 967

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Olasz képzőművész kiállítása a Symbol Art Galériában
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »