Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. november 20.- Véget ért a Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság őszi idénye. A tapolcaiak szépen búcsúztak a hazai közönségtől, hullámzó játékkal is megalázó- 6:0 arányú- vereséget mértek Alsóörs csapatára.

tapi1.jpg

Tapolca   -   Alsóörs SE     6:0    (4:0)


Tapolca, 50 néző

Vezette: Hegedűs I.


Tapolca: Szűcs D.- Lukácsa N. /Sinkó- 87.p./, Pupos, Bárány, Rajkai, Szűcs A. /Piskor- 64.p./, Csáki, Tüske D., Oszterman, Simon /Kiss G.- 52.p./, Enyingi /Szalai- 64.p./.

Edző: Viski László

Voltak a találkozónak tapolcai szempontból kimondottan jó, pörgős, lelkes periódusai, ezért is tudta ilyen arányban is maga javára fordítani a hazai gárda. A 24-37. perc között négy gólt szereztek, így a második játékrészben kicsit le is engedtek. A cserék némi életet vittek a játékba, a mérkőzés végén még két találattal terhelték meg az ekkorra már teljesen elcsigázott vendégeket.

tapi2.jpg

Jó: Szűcs D., Bárány, Oszterman, Szűcs A., Simon.

Góllövő: Oszterman 2, Simon, Bárány, Kiss G., Budi /öngól/.

tapi3.jpg

Nyilatkozatok

Viski László: - A hat rúgott gól dícséretes dolog, de ettől függetlenül vegyes érzések kavarognak bennem. Az egész őszi idény erről szólt: a 90 percből mindössze 20-30 perces periódusaink vannak, amikor hatékonyan játszunk. Néha- például Alsóörs ellen- elég, de itt van ellenpéldának a csetényiek elleni találkozó, amikor négy gólos hátrány után rúgtunk hármat... mégis kevés volt a bravúrhoz. Tudomásul kell venni, hogy ha győzni akarunk,akkor 90 percen át kell koncentrálnunk.

tpa5viskil.jpg

- Lesz változás- távozók vagy érkezők?

- Néhány játékostól megválunk. Kiss Gábor külföldre megy dolgozni, Szalai Péter, Szita Norbert és Kocsis Róbert a Taliándörögd csapatát fogja erősíteni. Folytatunk tárgyalásokat labdarúgókkal, de konkrétumokat még nem tudok mondani. Olyan játékosokat szeretnénk leigazolni, akik illenek a csapatképbe.

- 3 bajnoki pont "lóg" a levegőben...

- Igen. Megóvtuk az Ajka Kristály elleni találkozót, mert a vendégek egyik labdarúgója jogosulatlanul játszott. Jelen állás szerint megkapjuk a három pontot, ebben az esetben az 5. helyről fogjuk várni a tavaszi idényt.

tiac.jpg

- Annak ellenére, hogy a foci csapatjáték, mégis feltűnt a "két Szűcs" jó játéka.

-Szűcs Dániel a bajnokság elején alapember volt, mint első számú kapus. Sajnálatos módon egy könyök-sérülés miatt kényszerpihenőre vonult. Bakos Dávid került a helyére, aki végig jól, nagyobb hibák nélkül védett. Aztán jött a Csetény elleni első játékrész, amikor katasztrofálisan teljesített, így a felépült Dani állt be a helyére. Egyébként két jó képességű és fiatal kapusról beszélünk, remélem ennél csak jobbak lesznek mindketten.

Szűcs Adriánról bátran kijelenthetem: nem itt lenne a helye. Sokkal többre hivatott a mindössze 17 éves játékos. Sajnos, mentális problémák vannak vele, megelégszik a megyei szinttel. Azért bízom benne, hogy előbb-utóbb rájön, hogy a létrán ennél sokkal több fok van- fölfelé! Addig is a mi csapatunkat fogja erősíteni.


Oszterman István az Alsóörs elleni idényzáró meccsen két találatával járult hozzá csapata gyözelméhez. Edzőjéhez hasonlóan, a 35 éves labdarúgó sem volt felhőtlenül boldog.

oszi.jpg

- A hiányosságaink ellenére pozitívumként értékelem, hogy fölényünk ezúttal gólokban is megmutatkozott. Ez a csapat ennél sokkal jobban is képes focizni, bízom benne, hogy tavasszal egy ütőképesebb, eredményesebb együttest láthatnak a szurkolóink, akiknek ezúttal is köszönjük a biztatást!

- Játékosként hogyan értékeled az őszi teljesítményeteket?

- Hullámzó. Voltak egyértelmű győzelmek és vereségek, de sajnos "necces" találkozók is, amikor még a szerencse is elpártolt tőlünk. Ahogy Viski Laci edzőnk is említette, a Csetény- Tapolca összecsapáson sem sok hiányzott, Ajka Kristály ellen pedig hiába támadtunk, az ellenfél egyszer lőtt kapura... és győzött! Van időnk, tavasszal már pozitívabb mérleggel fogunk zárni- remélem.

- Nem érint negatívan, hogy többször is lecserélt az edződ?

- Nincs olyan labdarúgó, aki mindig 100 %- ot teljesít, de nem is gondolom, hogy Laci azért hozott le többször is a pályáról, mert rosszul játszottam. Arról van szó, hogya cseréknek is meg kell adni a lehetőséget a bizonyításra. 35 éves vagyok, igyekszem kihasználni a pályán töltött időt úgy, hogy maximálisan a csapat hasznára legyek.

oszi2.jpg

- Néhány játékosból hiányzik az alázat- ezt Viski László és a csapattársad, Csáki Laci is többször kiemelte nyilatkozataiban.

- Kétségtelen, hogy ez nem profi színvonal, nincs miért nagy mellénnyel kifutni a pályára. Csáki Laciról annyit- valóban jó példa, játéktudása, nagy rutinja hasznára van a csapatnak. Irányít, nyugtat... és ha kell, még gólt is lő. Viszlát, tavasszal!


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 777
Heti: 2 636
Havi: 5 614
Össz.: 576 254

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Megyei I. osztály: 6ásos volt a csatárjáték- fél tucat gól az idényzárón
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »