Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Dögös kismamák költöznek a magyar nappalikba

December 11-én kezdődik a Tini mamik sikersorozat 3. évada az MTV-n

 

Decemberben visszatér a négy tini mami az MTV képernyőjére! A világ vezető fiatalokat szórakoztató csatornáján immáron harmadik évadát kezdi a sorozat, amely hitelesen mutatja be, hogyan birkóznak meg a tini szülők a gyerekvállalás nehézségeivel. A négy szexi kismama, Maci, Farrah, Amber és Catelynn kalandjai december 11-én, vasárnap este 19.40-kor folytatódnak az MTV műsorán.

teen_mom_3.jpg

A Várandós tinik című nagy sikerű műsor testvérsorozatát, a Tini mamikat, világszerte óriási siker övezi. Az MTV sorozatai közül Magyarországon is az egyik legnépszerűbb valóságshow négy főszereplőjéről rengetegen állítják: ők a világ legdögösebb kismamái. A magyar nézők Farrah Abrahamet választották a legjobb csajnak, de szorosan mögötte végzett a szavazáson a szexi szőke, Maci Bookout. A szépség persze nem minden: Amber Portwoodot a közelmúltban történt idegösszeomlása után bírósági határozat kötelezi arra, hogy költözzön össze kislánya édesapjával, Gary-vel, különben elveszítheti gyermekét. A sorozat nézői így bepillantást nyerhetnek abba is, hogy a tini anyukák milyen küzdelmekkel birkóznak meg minden nap a felnőtté válás és a felelősségvállalás rögös útján.

Talál-e párt magának egy kisgyerekes anya? Hogyan tud helytállni a főiskolán? Számíthat-e egy anya, aki maga is szinte gyerek még, a családja támogatására? És ha nem, hogyan tudja legyűrni a mindennapok nehézségeit? Ezekre a kérdésekre keresi és mutatja meg a választ a most harmadik évadába lépő sorozat, amely nemcsak Amerikában, hanem itthon is az MTV legnézettebb sorozatai közé tartozik.

A sorozat, amely az Y generáció egyik fontos problémájába nyújt egyedülálló bepillantási lehetőséget, négy fiatal életének krónikája. A reality műfajának köszönhetően ítéletek nélkül, hitelesen mutatja be a tiniként szülővé válás nagy felelősségét, és mint ilyen, egyedülálló a sorozatgyártás történetében. A legújabb, 3. évad december 11-én, vasárnap este 19.40-kor debütál az MTV műsorán.

 farrah-abraham-bikiniben.jpg

A Tini Mamik legújabb évadának rövid előzetese megtekinthető itt:

http://www.mtv.co.hu/shows/tinimamik-3-evad/episodes/tini-mamik-3-evad-promo/video/tini-mamik-3-evad-promo-715305/


A trailer beágyazható a következő link segítségével: 

<embed src="http://media.mtvnservices.com/mgid:hcx:content:mtv.co.hu:98cfcf46-b281-43e1-875d-30b9f6a0807c" width="380" height="320" flashVars="configParams=vl%3Dfr" type="application/x-shockwave-flash" allowFullScreen="true" AllowScriptAccess="false" bgcolor="#000000" wmode="transparent"></embed>


További fotók a dögös Tini mamikról az alábbi linken:

http://www.mtv.co.hu/photos/farrah-abraham-bikini-splash/?flipbook=tini-mamik-bikiniben


Tini mamik 3. évad premier - december 11. 19.40

Forrás: Császár Anna- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 30
Tegnapi: 777
Heti: 2 607
Havi: 5 585
Össz.: 576 225

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Dögös kismamák költöznek a magyar nappalikba
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »