Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Nemzetközi babérokra tör Olaszországban a Sugarbird


Magyar ruhamárka a divat hazájában

A Sugarbird több sikeres hazai és Szlovákiában található üzlete mellett néhány hete betört az olaszországi piacra is: Riminiben megnyitotta első márkaképviseletét.

cukimadarak.jpg
Hatalmas lehetőség előtt áll a hazai Sugarbird divatmárka: nemzetközi viszonylatban is kivívhatja magának az elismerést. Több magyarországi, illetve a határon túli, dunaszerdahelyi üzlet mellett néhány hete már az olasz piacon is kaphatók a Horváth Éva, Dukai Regina, Bódi Sylvi, Debreczeni Zita és Zimány Linda nevével fémjelzett ruhadarabok. A Rimini történelmi belvárosában található márkaboltban a sztárdivattervezők minden egyes kollekciójából megtalálható néhány darab.


„Röviddel ezelőtt a Sugarbird egyik nagy rajongója keresett meg az itáliai bolt megnyitásának ötletével. A fiatal lány idén nyáron költözött a gyönyörű tengerparti városba, ahol a hűvösebb idő beköszöntével is pezseg az élet. Az üzlet csak néhány hete nyílt, és már most rengeteg a pozitív visszajelzés, ezért úgy gondoljuk, hogy hiába Olaszország a divat bölcsője, abszolút versenyképesek lehetünk a kinti piacon is” – mondta Jagasics V. Csonka Hedvig a márka vezető divattervezője, aki a közeljövőben személyes is ellátogat a helyszínre, hogy még inkább feltérképezze a lehetőségeket.

Forrás: Kelemen Ildikó- www.redlemon.hu


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Nemzetközi babérokra tör Olaszországban a Sugarbird
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »