Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek Veszprém megyéből


Lopások az ünnepek idején

Öt lopás és egy kísérlet a karácsonyi hétvégén, Veszprém megyében.

2011.12.24-én a megyeszékhely egy földszinti lakásba surrant be az elkövető, ahonnan egy megközelítőleg 100 ezer forint értékű laptopot tulajdonított el. A rendőri munkának köszönhetően a tolvaj elfogása és gyanúsított- i kihallgatása megtörtént.

007_2011.06.18-13.45.27_2011.06.19-17.05.16_2011.06.22-16.14.56.jpg

Ugyanezen a napon egy veszprémi sörözőben vált lopás áldozatává egy férfi, aki az ital hatására asztalánál elaludt, így értékei – elöl hagyott telefonja és a kabátzsebében lévő készpénz – őrizetlenül maradtak.

2011.12.25-én egy ajkai ABC-ben, majd 26-án Veszprém egyik hétvégi házába és egy nyárádi lakóház udvarán található műhelybe jutottak be illetéktelen személyek, mindegyik esetben anyagi (rongálási és lopási) kárt okozva a sértetteknek. Utóbbi napon Devecserben egy vegyesboltba is tolvajok kíséreltek meg bejutni, ez a cselekmény azonban – ismeretlen okokból – még kísérleti fázisában abbamaradt.

Az ünnepi időszak még nem ért véget, így felhívjuk az állampolgárok figyelmét értékeik fokozott védelmére mind a következő napokban, mind a szilveszteri mulatságok idején!

 

Kábítószer a kocsiban

December 26-án este Veszprémben egy személygépjármű igazoltatás során bukott le öt, a járműben kábítószert fogyasztó fiatal. Az autó átvizsgálásakor a rendőrök papírba csomagolt kábítószer gyanús növényi anyagmaradványokat találtak, amelyeket további vizsgálat céljából lefoglaltak. A fiatalok ellen kábítószerrel való visszaélés megalapozott gyanúja miatt a Veszprémi Rendőrkapitányság indított eljárást.


Figyeljünk a gyalogosokra

Az Országos Mentőszolgálat ügyeletéről érkezett a bejelentés, miszerint december 26-án az esti órákban Zirc belterületén gyalogosgázolás történt. Az átkelőhelyen haladó 68 éves helyi asszonyt egy személygépkocsi ütötte el, melynek következtében nyolc napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A járművezető elmondása szerint túl későn észlelte a sötét ruhát viselő hölgyet.

Forrás: Kómár Viktória sajtóreferens-Veszprém MRFK Sajtószolgálat


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 404
Tegnapi: 384
Heti: 788
Havi: 7 332
Össz.: 577 972

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »