Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Rendőrségi hírek- Felhívás


A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya nyomozást folytat csalás vétsége elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, az alábbi tényállás alapján.

 

jakob_istvan_gyorgy.jpg

A nyomozás jelenlegi adatai szerint a képen látható Jakob István György nagykónyi lakos a Best Union Trade 2010. Kft. megbízása alapján csatornatisztítás és -ellenőrzés miatt 2011. március 21-én megjelent egy dél zalai kistelepülés óvodájánál. A csatornaellenőrzést, vagy -tisztítást követően készpénzes fizetéshez ragaszkodott, amit azonban az óvónő nem volt hajlandó teljesíteni, mert az központilag igényelhető és fizetendő. Pár nappal később egy másik dél zalai kistelepülés óvodáját kereste fel, ahol ismételten arra hivatkozott, hogy csatornatisztítást rendeltek meg, közben az óvónővel aláíratott egy lapot. Miután valamilyen munkát elvégezett csatornatisztítás ürügyén, ismételten fizetéshez ragaszkodott, melyet az óvónő megtagadott, szintén központi fizetésre hivatkozással. Ekkor agresszív, követelőző módon felkereste a jegyzőt és miután közölték vele, hogy értesítették a Rendőrséget, társaival együtt távozott.

Szeptember 21-én megjelent egy sormási cég telephelyén, ahol a Higiénia-Környezetért Kft. Zalaegerszeg alkalmazottjaként egy nyomtatványt iratot alá egy ott dolgozó személlyel, melyben a cége csatornatisztítást vállal. Az alkalmazott a nyomtatványt gyanútlanul aláírta, azonban amikor fizetésre került sor, sokallotta az összeget, így felhívta a cég vezetőjét, akinek az utasítására a kifizetést megtagadták. Erre a helyszínre Jakob István György csapatával egy IFA típusú tartálykocsi is érkezett.  A rendelkezésre álló adatok alapján Jakob István György más települések környékén is járt már korábban, csatornatisztítást vállalva.

A nyomozás eredményes lefolytatása érdekében várjuk azok jelentkezését, akiknél Jakob István György akár a Best Union Trade 2010 Kft., akár a Higiénia-Környezetért Kft. nevében megjelenve csatornatisztítási munkálatokat vállalt, a „szerződés” megkötése után azonnal munkához látott, majd rövid látszattevékenységet követően irreálisan magas vállalkozói díj megfizetését követelte. 

Kérjük, hogy a károsultak jelentkezzenek a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályán személyesen (Nagykanizsa, Király u. 49.), vagy a 06/93/312-190-es telefonszámon! Bejelentéseiket az éjjel-nappal díjmentesen hívható 107-es, vagy 112-es segélyhívón, illetve a Telefontanú szintén díjmentesen tárcsázható 06/80/555-111-es telefonszámán is megtehetik!

 

Segítségüket köszönjük!

 

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 73
Tegnapi: 285
Heti: 766
Havi: 7 087
Össz.: 590 003

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Rendőrségi hírek
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2019 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: magyar rózsa - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »