Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- Ritka, hogy megszólal egy hon- vagy városatya lelkiismerete és úgy dönt- lemond. Településünk egyik önkormányzati képviselője- Szalkai Zsolt (Jobbik Magyarországért Mozgalom)- mégis ezt tette- április 3- án. Tapolcán is hamar szárnyra kelnek a népmesei elemekkel átszőtt elméletek, miért is döntött így a karizmatikus városatya. Megkérdeztük.

6914.jpg

- Mindenkit meg szeretnék nyugtatni, hogy semmilyen negatív dolog nem történt sem önkormányzati, sem Jobbik, sem pedig a Tapolcaiak a Nemzetért Egyesület és köztem.

Fogalmazhatok úgy, hogy szerencsémre a vállalkozásomban egy olyan pozitív fordulat állt be, amely már teljes embert igényel. Mivel maximalista vagyok és szeretek 100 %- ot teljesíteni, elég logikus, hogy két helyen ez nem kivitelezhető.  A képviselői státuszomat sem azért mondtam le, mert loptam, csaltam vagy éppen hazudtam. Sőt, éppen ellenkezőleg!

Az elmúlt másfél évben becsülettel sikerült helyt állnom. A Polgármesteri Hivatalban utána lehet nézni, ez idő alatt milyen előterjeszteséket adtam be, milyen pályázati anyagok kerültek ki a kezem közül. Néhány ezek közül: polgárőrség életre keltése, városi kamerarendszer beindítása, közbiztonsági alap létrehozása, utcanevek megváltoztatása, oktatási intézményekben a nemzeti jelképek, Jézusi-kereszt kihelyezése, valamint a Himnusz és Szózat éneklése.

szalk1.jpg

Ez idő alatt végzett munkámat pozitívnak értékelem. Jelenleg a vállalkozásomat kell fejlesztenem, ezért maradtam távol néhány városi rendezvényről. Mindkét munkát maximális odafigyeléssel lehet végezni, ebbe már nem fér bele a másik státusz. Ezért is döntöttem úgy, hogy híven betartva a Szent Korona-esküt, vagyis, ha nem tudom a legjobb tudásom szerint ellátni maximálisan a feladatom, akkor lemondok. Így is tettem- egész pontosan- 2012. április 3- án.

- Hogy fogadták a bejelentésed a városatyák?

- Mindössze Bognár Ferenc képviselő úr kérdezett rá, a többieket nem érdekelte, miért mondtam le. Etikátlan lett volna tőlem, ha felvettem volna "félmunkáért" is a tiszteletdíjamat úgy, hogy nem végeztem el tudásom szerint a rám bízott feladatot.

- Sokan kérdezték, miért nem akkor tetted, amikor kineveztek?

- Amikor képviselő lettem, akkor még csak csordogált a vállalkozásom a gazdasági válság vizein. Nem titok, hogy ez év januárjában megtaláltak azok az üzletfeleim, akikkel az előző vállalkozásomban is együtt dolgoztam. Munka terén ez egész éves lefedést biztosít számunkra, de emellett sok egyéb tennivalóm van még. Munkaszervezés, anyagok rendelése és biztosítása, eszközök beszerzése és egyebek. Akkor nem szóltam még arról, hogy édesapa és férj is vagyok. A minimális szabadidőmet velük szeretném eltölteni.

- Érdeklődnek arról is, a többi pozíciódról is le fogsz mondani?

- A Tapolcaiak a Nemzetért Egyesületben csak tagként működök közre a jövőben, elnökként már nem. A segítségemet ide éppen úgy felajánlottam, mint a Jobbik helyi vezetésének. A polgárőrségnél nem voltam vezető pozícióban, a szolgálatok szervezésében, tagok toborzásában, támogatókkal történő kapcsolattartásban tevékenykedtem. Természetesen addig teszem a dolgom, amíg hozom az általam elvárt színvonalat, ha már képtelen leszek rá, ezekről is lemondok.

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 643
Tegnapi: 412
Heti: 2 443
Havi: 5 421
Össz.: 576 061

Látogatottság növelés
Oldal: Interjú- Lemondott Szalkai Zsolt önkormányzati képviselő
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »