Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2012. március 18.- Vegyes érzelmekkel, de reménykedve érkeztek ki a tavaszi első forduló összecsapására a tapolcai szurkolók. Ellenfelük a bajnoki címre is esélyes Úrkút volt. Változatos, jó iramú, olykor kemény belemenésektől sem mentes találkozón- végül- 2:1 arányú hazai győzelem született.


Tapolca  -  Úrkút SK   2:1  (1:0)


Tapolca, 150 néző

Vezette: Schnellbach I.


Tapolca: Szűcs D.- Tüske, Bárány, Lukácsa, Sinkó, Pupos, Csáki (Molnár B.- 54.p.), Halász, Csala (Lukács- 93.p.), Enyingi (Simon- 58.p.), Szűcs A. (Oszterman- 75.p.).

Edző: Viski László

tap1.jpg

Hálóban az első tapolcai gól (felső kép), majd azt követte a gólöröm (alsó fotó).


Jó iramú mérkőzésen és a tabellán elfoglalt helyezésük alapján izgalmas, küzdelmes csatát vívott a két gárda. A kemény belemenésekkel tarkított találkozón a vendégek jártak rosszabbul, a 78. percben kapusukat, 4 perc múlva csatárukat is kiállította a játékvezető.

A vendégek még egyenlítettek, de a csereként beállt rutinos játékos- Oszterman István remekül eltalált szabadrúgása után ismét vezetést szereztek a hazaiak, amit a megfogyatkozott úrkútiakkal szemben már meg is tartottak.

tap2.jpg

Ahogy a két fotó is bizonyítja, hol az egyik, hol a másik csapat játékosai szabálytalankodtak.


Góllövő: Enyingi, Oszterman, ill. Csörnyei.

Kiállítva: Zsigmond és Marics M. (mindkettő Úrkút)


Tabella

5. TIAC-HONVÉD VSE       15      8     2     5        37:18          26 pont


Viski László (Tapolca) nyilatkozata: - Az első tavaszi forduló és vele az első győzelem után ne vonjunk le messzemenő következtetéseket. Kétségtelen, hogy ezen az összecsapáson jobban akartuk ellenfelünknél a győzelmet. Bebizonyítottuk, bármelyik csapatot képesek vagyunk legyőzni, hazai pályán pedig- különösen veszélyesek vagyunk. Minden találkozó előtt úgy engedem pályára a fiúkat, hogy csak a győzelem az elfogadható eredmény. A bajnoki cím várományosát sikerült legyőznünk, remélem, hogy kellő motivációt ad a következő fordulókhoz.

laca.jpg

- Úrkút ellen a "szív" is ott volt a pályán!

- Igaz. Emellett azt is meg kell említenem, hogy hat ifjúsági korú játékos is bizonyítási lehetőséget kapott. Melléjük elengedhetetlenül fontosak a rutinos labdarúgók is. Közülük is kiemelem Oszterman Istvánt, akinek ezen az összecsapáson csak bő negyed óra jutott. Neki ennyi is elég volt, hogy teljesítményével eldöntse a három bajnoki pont sorsát. Ez egy fiatal, alakulóban lévő gárda, bízom a folyamatos fejlődésben és a javuló játékban. Amennyiben együtt maradunk, még szép  teljesítményekre jogosíthat ez a teljesítmény.

tap3.jpg

Szűcs Dánielt, a tapolcaiak hálóőrét is megdolgoztatták az úrkúti csatárok, de csak egyszer vették be a kapuját.


- Bajnok- verés kipipálva...

- Igaz, győztünk... de minden mérkőzés más (mosolyog). A siker értékes, de nem kell elszállni tőle. A kemény munka folytatódik, szorgalommal készülünk a következő találkozónkra... ezt a sportot is alázattal kell(ene) művelni!

- Az izgalmas találkozón a két edzőt is idegesnek láttam...

- Aki ismer engem, tudja, hogy ilyen a habitusom, együtt élek a játékkal. Az, hogy sárga és piros lapok is voltak? A játékvezető és az asszisztensek minősítése nem az én tisztem...

tap4.jpg

A győztes csapat- Csáki László és  Enyingi Lajos hiányoznak a képről.


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 186
Tegnapi: 425
Heti: 995
Havi: 7 539
Össz.: 578 179

Látogatottság növelés
Oldal: Sport- Labdarúgás: Nagyszerű tavaszi nyitány
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »