Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

Tapolca- 2011. november 5.- Tapolca Piac és Vásárcsarnok. Szombat reggel. Második alkalommal is sok árus és érdeklődő, vásárló gyűlt össze a bolhapiacon.

bp1.jpg

Voltak az októberi, első rendezvényről már ismerős arcok, de szerencsére újakkal is találkoztam. Egyre többen gondolják úgy, hogy a már megúnt, vagy egyszerűen valami okból fölöslegessé vált használati tárgyakat, ruhadarabokat, vagy egyebektő ily módon váljanak meg- akár elcserélve egy számára hasznos dologra, vagy eladva a kialkudott összegért.

A vásárlókat és nézelődőket széles paleta fogadta- cipők, csizmák, ruhák, dísztárgyak, evőeszközök, könyvek, újságok, DVD- filmek, régi audiokazetták, játékok és egykori kedvenc állatfigurák- a plüssegértől a hintalóig.

bp2.jpg

Hadnagy András (alsó fotón), aki ezúttal is a rendért felelt, elmondta, hogy szerencsére mindenki betartja az előírásokat, így nem kell semmilyen intézkedést foganatosítani.

bolhabandi.jpg

bp3.jpg

bp4.jpg

bp5.jpg


Weblap látogatottság számláló:

Mai: 376
Tegnapi: 384
Heti: 760
Havi: 7 304
Össz.: 577 944

Látogatottság növelés
Oldal: Hírek- Élénk érdeklődés, közepes vásárlási kedv a novemberi bolhapiacon
Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek - © 2008 - 2018 - lapfoldiketto.hupont.hu

Ingyen honlap és ingyen honlap között óriási különbségek vannak, íme a második: ingyen honlap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: mindazoke egy egy gyertya egjen - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »